Workshop Zwarte Parels

26 april 2019

Tijdens deze workshop fotografeer je prachtige Friezen in zowel portret als vrije beweging. Daarnaast leer je ook meer over het fotograferen van paarden.

We beginnen met een stuk theorie waar we ingaan op de instellingen van je camera. Na de theorie besproken te hebben, is het tijd om de kennis in praktijk te brengen. Leer hoe je mooie portret- en vrije bewegingsfoto’s maakt en krijg tips over waar je tijdens het fotograferen nog meer op kunt letten.

Na het fotograferen is het tijd om de foto’s in te laden op je laptop. We bekijken het resultaat en geven je tips en een korte uitleg over hoe je nog meer uit je foto kunt halen met fotobewerking.

Deze workshop is zowel geschikt voor de beginnende als de gevorderde fotograaf die graag de basis instellingen door willen nemen en hun portfolio willen uitbreiden met mooie foto’s van Friezen. 

De workshop vindt plaats bij de Nieuwe Heuvel in Lunteren. Een mooie locatie met prachtige Friezen! Zo leer je niet alleen veel nieuws over fotografie, je krijgt ook nog eens de kans om mooie paarden te fotograferen en zo nieuw portfolio materiaal op te bouwen. Wij vinden het belangrijk dat je naast dat je veel leert ook een leuke dag beleeft! Tijdens de workshop zal er tevens worden gezorgd voor een lekkere lunch. 

Waarom een workshop volgen bij HPE zo leuk is:
•Kennis, ervaring en enthousiasme worden optimaal ingezet om je nieuwe dingen te leren.
•Kleine groepen, dus extra individuele aandacht.
•Tijdens de workshop leer je niet alleen veel nieuws, je komt ook met mooie foto’s thuis!
•Je bent al lerende bezig met je passie: fotografie!
•Wat je tijdens de workshop leert kun je meteen in praktijk brengen.

Workshop Zwarte Parels

Prijs €149,- p.p.

Datum: Vrijdag 26-04-2019
Tijd: 10:00 – 16:00
Locatie: Lunteren, Gelderland

Minimum deelnemers: 4
Maximum deelnemers: 10

Volgeboekt

Reacties van deelnemers:

Cecile

 Ik heb mij ingeschreven voor een fotoreis van HPE omdat de combinatie van de prijs, locatie en het fotograferen van paarden heel leuk is opgesteld.

De organisatie was transparant, Lisa en Marlinda leggen alles duidelijk uit en als je toch nog een vraag hebt kun je deze altijd stellen. We werden als deelnemers echt centraal gesteld, ik heb veel geleerd over o.a. het toepassen van de juiste instellingen, het kiezen van de mooiste fotoplekjes door alle tips en evaluaties die we kregen tijdens reis.

Al met al een zeer geslaagde en leerzame reis, leuk in elkaar gezet en leuk om aan deel te nemen! " - Fotoreis Magisch Djerba 2018

Lees meer reacties van deelnemers