Workshop Rocky Mountain Horses

30 augustus 2019 Inschrijven

Tijdens deze workshop fotografeer je prachtige Rocky Mountain Horses in zowel portret als vrije beweging. Daarnaast leer je ook meer over het fotograferen van paarden.

We beginnen met een stuk theorie waar we ingaan op de instellingen van je camera. Na de theorie besproken te hebben, is het tijd om de kennis in praktijk te brengen. Leer hoe je mooie portret- en vrije bewegingsfoto’s maakt en krijg tips over waar je tijdens het fotograferen nog meer op kunt letten. Omdat deze workshop in de namiddag / avond plaatsvindt richten we ons daarnaast ook op het maken van tegenlichtfoto’s en hoe je hierbij het mooiste resultaat bereikt.

Na het fotograferen is het tijd om de foto’s in te laden op je laptop. We bekijken het resultaat en geven je tips en een korte uitleg over hoe je nog meer uit je foto kunt halen met fotobewerking.

Voor deze workshop is het aan te raden dat je al kennis hebt over de basis instellingen. Deze workshops is ideaal voor fotografen die hun portfolio willen uitbreiden met mooie foto’s van Rocky Mountain Horses en meer willen leren over het fotograferen van paarden. 

De workshop vindt plaats bij Gangenpaarden Reestdal in Linde (Drenthe). Een mooie locatie met prachtige Rocky Mountain Horses! Zo leer je niet alleen veel nieuws over fotografie, je krijgt ook nog eens de kans om mooie paarden te fotograferen en zo nieuw portfolio materiaal op te bouwen. Wij vinden het belangrijk dat je naast dat je veel leert ook een leuke dag beleeft! Tijdens de workshop zal er tevens worden gezorgd voor een diner.

Waarom een workshop volgen bij HPE zo leuk is:
•Kennis, ervaring en enthousiasme worden optimaal ingezet om je nieuwe dingen te leren.
•Kleine groepen, dus extra individuele aandacht.
•Tijdens de workshop leer je niet alleen veel nieuws, je komt ook met mooie foto’s thuis!
•Je bent al lerende bezig met je passie: fotografie!
•Wat je tijdens de workshop leert kun je meteen in praktijk brengen.

Workshop Rocky Mountain Horses

Prijs €149,- p.p.

Datum: Vrijdag 30-08-2019
Tijd: 16:00 – 21:00
Locatie: Linde, Drenthe

Minimum deelnemers: 4
Maximum deelnemers: 8

Inschrijven

Reacties van deelnemers:

Carys

 Lisa en Marlinda waren erg behulpzaam en deden alles om het beste uit de reis naar boven te halen. Het was een wens van mij om een keer Friezen in de sneeuw te fotograferen, iets wat tijdens deze fotoreis voor mij mogelijk werd gemaakt. Daarnaast was ik blij verrast door alle andere paardenrassen die we tijdens de reis hebben kunnen fotograferen waaronder mijn favorieten, de IJslanders!

Lisa en Marlinda, heel erg bedankt voor de geweldige fotodagen in Oostenrijk, ik heb er erg van genoten en ben enorm blij met de foto's die ik heb kunnen maken. " - Fotoreis Winter wonderland Oostenrijk 2019

Lees meer reacties van deelnemers