Privé workshop paardenfotografie

Nader overeen te komen

Wil je leren hoe je een paard het best op de foto zet? Loop je telkens weer tegen hetzelfde probleem aan? Wil je zien hoe bepaalde foto’s worden gemaakt? Het kan allemaal! Of je beginnend of gevorderd fotograaf bent, door het volgen van de privé workshop leer je precies wat jij te weten wilt komen over fotografie.

De inhoud van de workshop wordt volledig op jouw niveau en wensen afgestemd. Jouw privé workshop kan uit theorie, praktijk of een combinatie hiervan bestaan. Je krijgt nuttige en praktische tips mee die gelijk kunnen worden toegepast in de praktijk.

Wil je leren hoe je zelf je camera kunt instellen? Dan is het aan te raden om van tevoren online basiscursus fotografie te volgen. Zo ben je voordat we beginnen op de hoogte van de basis en kunnen we tijdens de privé workshop waar nodig hier nog extra op in gaan.

Je kunt de privé workshop ook met meerdere personen volgen. Handig als jullie allemaal dezelfde vragen hebben en jullie krijgen toch genoeg individuele aandacht.

De voordelen van een privé workshop:
• Geheel naar eigen wens in te vullen.
• Alle aandacht voor jou alleen.
• Samen een datum en tijd afspreken.
• We bepalen samen waar de workshop plaatsvindt.

Privé workshop paardenfotografie

Prijs €250,- p.p.

Duur: 3 uur
Datum en locatie: Nader overeen te komen

1 deelnemer: €250,-
2 deelnemers: €195,- p.p.
3 of meer deelnemers: €175,- p.p.

De prijs is exclusief reiskosten: €0,25 per km (retour), vanaf Assendelft.

Maak een afspraak

Privé workshop paardenfotografie

Lisa Dijk
Mijn stijl kenmerkt zich door kleurrijke, frisse en natuurlijke foto’s. De bewerkingen die ik toepas zijn minimaal, een goede foto heeft namelijk helemaal niet zoveel nabewerking nodig.

Tijdens een privé workshop breng ik je graag alle dingen bij die je wilt leren over paardenfotografie. Verder leer ik je te kijken voordat je een foto maakt en help ik je zo verder te groeien binnen de fotografie!

Reacties van deelnemers:

Demi

 Een fotoreis van HPE zou ik zeker aanraden! Je komt met een heleboel foto‘s thuis en informatie die je ook echt in de praktijk kunt gebruiken. Daarnaast is het enorm gezellig. Je leert andere mensen kennen die ook een passie hebben voor fotografie! " - Fotoreis Berghof Rod, Duitsland 2015

Lees meer reacties van deelnemers