Privé workshop fotobewerking

Nader overeen te komen

Wil jij het beste uit je foto’s halen in de nabewerking? Wil je weten hoe je bepaalde objecten uit de foto kunt verwijderen in Lightroom of Photoshop? Of je nu beginnend of gevorderd fotograaf bent, tijdens deze privé workshop fotobewerking leer je precies wat jij te weten wilt komen over het optimaliseren van je foto’s.

Photoshop is niet meer uit de fotografie weg te denken. Het optimaliseren van een foto is zelfs noodzakelijk als je in RAW fotografeert. Daarnaast kun je met fotobewerking niet alleen meer sfeer geven aan je foto’s, je kunt er ook je eigen stijl mee creëeren en je zo beter onderscheiden van andere fotografen. 

Hoewel wij vinden dat een goede foto niet veel nabewerking nodig heeft en je met minimale aanpassingen al een prachtig resultaat kunt bereiken, kunnen we je tijdens deze workshop alle ins en outs meegeven over wat jij graag zou willen leren over Photoshop. Van het maken van fotomanipulaties tot het toepassen van gedetailleerde kleur- en belichtingsaanpassingen voor een waanzinnig resultaat. De inhoud van deze workshop wordt dus volledig op jouw niveau en wensen afgestemd! 

Wij werken zelf met Adobe Lightroom CC en Adobe Photoshop CC, maar je kunt deze privé workshop ook volgen als je met een ander nabewerkingsprogramma werkt, zoals Corel PaintShop Pro of Affinity Photo.  

De voordelen van een privé workshop:
• Geheel naar eigen wens in te vullen.
• Alle aandacht voor jou alleen.
• Samen een datum, tijd en locatie afspreken.

Privé workshop fotobewerking

Prijs €249,- p.p.

Datum en locatie: Nader overeen te komen

Duur:
2 uur coaching – €249,- p.p.
4 uur coaching – €449,- p.p.
6 uur coaching – €649,- p.p.

De prijs is exclusief reiskosten: €0,25 per km (retour), vanaf Assendelft.

Maak een afspraak

Privé workshop fotobewerking

Lisa Dijk
Mijn stijl kenmerkt zich door kleurrijke, frisse en natuurlijke foto’s. De bewerkingen die ik toepas zijn minimaal, een goede foto heeft namelijk helemaal niet zoveel nabewerking nodig.

Toch kan de juiste fotobewerking een enorm verschil maken in het resultaat. Ik leer je tijdens deze privé workshop dan ook graag, hoe je het meeste uit je foto’s kunt halen met minimale nabewerking. 

Reacties van deelnemers:

Pia

 De fotoreis naar Djerba was een onvergetelijke ervaring! De fotomogelijkheden in de prachtige landschappen waren fantastisch. Je passie delen met anderen en de kans hebben om geweldige paarden te rijden maken deze reis zeker iets om op terug te kijken. Ik hoop dat ik snel weer mee kan met Lisa & Marlinda op een van hun fotoreizen. " - Fotoreis Magisch Djerba 2019

Lees meer reacties van deelnemers