Privé workshop fotobewerking

Nader overeen te komen

Wil je leren hoe je meer uit je foto’s haalt met de juiste nabewerking? Wil je weten hoe je bepaalde objecten uit de foto kunt verwijderen in Lightroom of Photoshop? Of je nu beginnend of gevorderd fotograaf bent, door het volgen van deze privé workshop fotobewerking, leer je precies wat jij te weten wilt komen over het optimaliseren van je foto’s!

Photoshop is niet meer uit de fotografie weg te denken. Het optimaliseren van een foto is zelfs noodzakelijk als je in RAW fotografeert. Daarnaast kun je met fotobewerking niet alleen meer sfeer geven aan je foto’s, je kunt er ook je eigen stijl mee creëren en je zo beter onderscheiden van andere fotografen. 

Hoewel wij vinden dat een goede foto niet veel nabewerking nodig heeft en je met minimale aanpassingen al een prachtig resultaat kunt bereiken. Kunnen we je tijdens deze workshop, alle ins en outs meegeven over wat jij graag zou willen leren over Photoshop. Van het maken van fotomanipulaties tot het toepassen van gedetailleerde kleur- en belichtingsaanpassingen voor een waanzinnig resultaat. De inhoud van deze workshop wordt dus volledig op jouw niveau en wensen afgestemd! 

Wij werken zelf met Adobe Lightroom CC en Adobe Photoshop CC, maar je kunt deze privé workshop ook volgen als je met een ander nabewerkingsprogramma werkt, zoals Corel PaintShop Pro of Affinity Photo.  

De voordelen van een privé workshop:
• Geheel naar eigen wens in te vullen.
• Alle aandacht voor jou alleen.
• Samen een datum en tijd afspreken.
• We bepalen samen waar de workshop plaatsvindt.

Privé workshop fotobewerking

Prijs €250,- p.p.

Duur: 3 uur
Datum en locatie: Nader overeen te komen

1 deelnemer: €250,-
2 deelnemers: €195,- p.p.
3 of meer deelnemers: €175,- p.p.

De prijs is exclusief reiskosten: €0,25 per km (retour), vanaf Assendelft.

Maak een afspraak

Privé workshop fotobewerking

Lisa Dijk
Mijn stijl kenmerkt zich door kleurrijke, frisse en natuurlijke foto’s. De bewerkingen die ik toepas zijn minimaal, een goede foto heeft namelijk helemaal niet zoveel nabewerking nodig.

Toch kan de juiste fotobewerking een enorm verschil maken in het resultaat. Ik leer je tijdens deze privé workshop dan ook graag, hoe je het meeste uit je foto’s kunt halen met minimale nabewerking. 

Reacties van deelnemers:

Maritte

 Het was een super toffe kans om bijzondere foto's te schieten voor mijn portfolio, op een betrouwbare manier; niet zelf alles uit hoeven te zoeken!

Ik had het gevoel dat ik echt alles aan Lisa en Marlinda kon vragen en dat er overal uitgebreid op in werd gegaan, Heel fijn! Daarnaast leer je ook veel door alles uitgebreid met de groep te evalueren en kom je op deze manier tot nieuwe inzichten.

Tijdens de reis heb ik allerlei details geleerd die ik weer mee kan nemen naar mijn fotoklussen in Nederland, zoals het fotograferen op 200mm en een aantal handige nabewerking tips. " - Fotoreis Magisch Djerba 2018

Lees meer reacties van deelnemers