Workshops

Leer tijdens onze workshops alles over paardenfotografie!

Welke instellingen kun je het beste gebruiken, hoe zet je een paard op zijn mooist op de foto, hoe maak je een blackfoto, waar kun je op letten bij het kiezen van een geschikte achtergrond. Of je nu beginnend of gevorderd bent: onze workshops zijn er voor fotografen op elk niveau, je raakt immers nooit uitgeleerd!

Miniatuur paarden workshop

Miniatuur paarden workshop

13 april 2020

Tijdens de workshop fotografeer je prachtige Amerikaanse miniatuurpaarden in showconditie in zowel portret als in vrije beweging. Daarnaast leer je ook meer over het fotograferen van paarden!

Schrijf je nu in!

Workshop Zwarte Parels

Workshop Zwarte Parels

17 april 2020

Tijdens de workshop fotografeer je prachtige Friezen in zowel portret als in vrije beweging. Daarnaast leer je ook meer over het fotograferen van paarden!

Schrijf je nu in!

Privé workshop fotobewerking

Privé workshop fotobewerking

Nader overeen te komen

Van het maken van fotomanipulaties tot het toepassen van kleuraanpassingen voor een waanzinnig resultaat. De inhoud van deze workshop wordt volledig op jouw niveau en wensen afgestemd!

Meer informatie

Privé workshop paardenfotografie

Privé workshop paardenfotografie

Nader overeen te komen

De inhoud van de privé workshop wordt volledig op jouw niveau en wensen afgestemd. Leer precies wat jij te weten wilt komen over paardenfotografie!

Meer informatie

Reacties van deelnemers:

Suzanne

 Het is zeker leuk om een workshop te volgen! Ik heb meer geleerd over hoe de camera werkt en welke instellingen je het beste kunt gebruiken. Ik vond de hele dag erg leuk met name de rijfoto's die we hebben gemaakt. Lisa heeft het leuk begeleid! " - Workshop Zwarte Parels 2019

Lees meer reacties van deelnemers