Horse Photo Experience
  • Nederlands
  • English

Privé workshop paardenfotografie

Nader overeen te komen

Wil je leren hoe je een paard het best op de foto zet? Loop je telkens weer tegen hetzelfde probleem aan? Wil je zien hoe bepaalde foto’s worden gemaakt? Het kan allemaal! Of je beginnend of gevorderd fotograaf bent, door het volgen van de privé workshop leer je precies wat jij te weten wilt komen over paardenfotografie.

De inhoud van de workshop wordt volledig op jouw niveau en wensen afgestemd. Jouw privé workshop kan uit theorie, praktijk of een combinatie hiervan bestaan. Je krijgt nuttige en praktische tips mee die gelijk kunnen worden toegepast in de praktijk.

Wil je leren hoe je zelf je camera kunt instellen? Dan is het aan te raden om eerst de online basiscursus fotografie te volgen. Zo ben je voordat we beginnen op de hoogte van de basis en kunnen we tijdens de privé workshop waar nodig hier nog extra op in gaan.

Je kunt de privé workshop ook met meerdere personen volgen. Handig als jullie allemaal dezelfde vragen hebben en jullie krijgen toch genoeg individuele aandacht.

De voordelen van een privé workshop:
• Geheel naar eigen wens in te vullen.
• Alle aandacht voor jou alleen.
• Samen een datum, tijd en locatie afspreken.

Privé workshop paardenfotografie

Price €249,- p.p.

Datum en locatie: Nader overeen te komen

Duur:
2 uur coaching – €249,- p.p.
4 uur coaching – €449,- p.p.
6 uur coaching – €649,- p.p.

De prijs is exclusief reiskosten: €0,25 per km (retour), vanaf Assendelft.

Maak een afspraak

Privé workshop paardenfotografie

Lisa Dijk
Mijn stijl kenmerkt zich door kleurrijke, frisse en natuurlijke foto’s. De bewerkingen die ik toepas zijn minimaal, een goede foto heeft namelijk helemaal niet zoveel nabewerking nodig.

Tijdens een privé workshop breng ik je graag alle dingen bij die je wilt leren over paardenfotografie. Verder leer ik je te kijken voordat je een foto maakt en help ik je zo verder te groeien binnen de fotografie!

Comments from members:

Maritte

 Het was een super toffe kans om bijzondere foto's te schieten voor mijn portfolio, op een betrouwbare manier; niet zelf alles uit hoeven te zoeken!

Ik had het gevoel dat ik echt alles aan Lisa en Marlinda kon vragen en dat er overal uitgebreid op in werd gegaan, Heel fijn! Daarnaast leer je ook veel door alles uitgebreid met de groep te evalueren en kom je op deze manier tot nieuwe inzichten.

Tijdens de reis heb ik allerlei details geleerd die ik weer mee kan nemen naar mijn fotoklussen in Nederland, zoals het fotograferen op 200mm en een aantal handige nabewerking tips. " - Fotoreis Magisch Djerba 2018

Read more comments from members