Horse Photo Experience
  • Nederlands
  • English

Start van Horse Photo Experience

5 februari 2014

Horse Photo Experience is ontstaan uit Horse Photo Events, een initiatief gestart in 2011 waarbij Lisa en Marlinda fotodagen organiseerden voor liefhebbers van paardenfotografie.

Horse Photo Events was een groot succes. We ontvingen veel positieve reacties en het animo was altijd enorm. Zo groot zelfs dat we een tijdstip zijn gaan plannen waarop de inschrijving van een fotodag open ging. Iedereen die interesse had zat om dat tijdstip achter de computer en binnen 5 minuten was een fotodag al vol. Omdat het zo’n succes was zijn wij in 2013 gaan brainstormen over hoe we HPE nog leuker konden maken.

Maanden bedachten we ideeën en na veel brainstorm sessies waren we er helemaal uit, omdat wij het fantastisch vinden om onze kennis en ervaringen met anderen te kunnen delen, kun je bij ons voortaan alles leren over paardenfotografie! Volg een workshop, ga mee op een fantastische fotoreis of volg een online cursus. Bij dit idee hoorde ook een nieuwe naam; Horse Photo Experience! 

Wil je meer te weten komen over Lisa en Marlinda en onze visie achter Horse Photo Experience? Lees het bij Over HPE.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en onze paardenfotografietips? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
En neem vooral een kijkje bij de workshops, fotoreizen en online cursussen die wij momenteel aanbieden!

Share this blog:  

Others also viewed
Paardenfotografie in fotomagazine Zoom.nl
Paardenfotografie in fotomagazine Zoom.nl 11 augustus 2017

Speciaal voor vier leden van Zoom.nl, gaven wij een workshop paardenfotografie. Lees het artikel over de workshop nu in het magazine!

Read more

Objectief voor paardenfotografie
Objectief voor paardenfotografie 10 februari 2018

Er zijn veel objectieven op de markt,  welke lens is nu het meest geschikt voor paardenfotografie? Lees het in dit blog!

Read more

Reacties

Ontvang 3 GRATIS video’s vol tips over paardenfotografie!

Maak in drie dagen mooiere paardenfoto’s. Weet welke instellingen je gebruikt, hoe je mooie portret- en actiefoto’s maakt van paarden en meer!