Horse Photo Experience
  • Nederlands
  • English

Over HPE

Leer alles over paardenfotografie bij Horse Photo Experience!

Neem deel aan een van onze leerzame workshops, ga mee op een fantastische fotoreis of volg een online cursus en leer op je eigen tempo. Of je nu beginnend of gevorderd fotograaf bent: HPE is er voor fotografen op elk niveau, je raakt immers nooit uitgeleerd.

De voordelen van HPE:
•Kleine groepen, dus extra individuele aandacht.
•Afwisseling van theorie en praktijk.
•Leerstof die je direct in de praktijk toe kunt passen.
•Kennis, ervaring en enthousiasme die optimaal worden ingezet.

Kun je niet wachten om meer te leren over paardenfotografie? Bekijk ons aanbod:

Workshops    Fotoreizen    Online cursussen

Wil je meer informatie over onze workshops, fotoreizen en online cursussen of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Lisa Dijk

Lisa Dijk

Een kudde paarden die voorbij galoppeert en met elkaar communiceert. Een veulen dat allemaal nieuwe dingen ontdekt. Om paarden te kunnen fotograferen in vrijheid en hun gedrag op de foto vast te leggen vind ik een van de mooiste dingen aan mijn beroep. Het is zo leuk om te zien hoe elke kudde en elk paard zijn eigen karakter heeft, het inspireert mij in de foto’s die ik maak.

Horse Photo Experience geeft mij de kans om jou iets te leren over fotografie en over mijn manier van fotograferen. Online cursussen, workshops en fotoreizen geven en organiseren vind ik ook fantastisch om te doen. Het is geweldig om mijn passie en kennis met jou te kunnen delen!

Social Media:      Website:  
Marlinda van der Spek

Marlinda van der Spek

Van jongs af aan ben ik al erg geïnteresseerd in paarden en fotografie. Van een kleine compact camera ben ik al snel naar de spiegelreflex gegroeid. Bij het maken van mijn foto’s vind ik het belangrijk dat het karakter van het dier goed naar voren komt en ik houd van warme kleuren. Het grootste compliment dat je als dierenfotograaf kan krijgen is dan ook wanneer je hoort dat iemand zijn of haar dier helemaal in de foto herkent.

Met Horse Photo Experience krijg ik de kans om nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde passies. Ook kan ik jou leren beter resultaat te boeken. De groei van deelnemers is altijd mooi om te zien en staat bij ons centraal. Graag zal ik jou als potentiële HPE’er ook zien groeien in jouw hobby of werk!

Social Media:      Website: