Online cursus

Kun je niet wachten om meer te leren over paardenfotografie? Start dan nu met een online cursus en leer op elk gewenst tijdstip op je eigen tempo. Volg de online basiscursus fotografie om echt goed van start te gaan met jouw fotografie!

Online basiscursus fotografie

Online basiscursus fotografie

Wil jij alles leren over de instellingen van je camera zoals de sluitertijd, de ISO en het diafragma? Wil je meer uit je apparatuur halen en de basis van de fotografie helemaal onder de knie krijgen? Start dan binnenkort met onze vernieuwde online basiscursus fotografie. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Binnenkort online!

Bestel een cadeaubon

Bestel een cadeaubon

Vanaf €10,-

Ben je op zoek naar een geschenk voor iemand die helemaal weg is van paarden en fotografie? Dan is de gift voucher van Horse Photo Experience het allerleukste cadeau om te geven!

Meer informatie

Reacties van deelnemers:

Cecile

 Ik heb mij ingeschreven voor een fotoreis van HPE omdat de combinatie van de prijs, locatie en het fotograferen van paarden heel leuk is opgesteld.

De organisatie was transparant, Lisa en Marlinda leggen alles duidelijk uit en als je toch nog een vraag hebt kun je deze altijd stellen. We werden als deelnemers echt centraal gesteld, ik heb veel geleerd over o.a. het toepassen van de juiste instellingen, het kiezen van de mooiste fotoplekjes door alle tips en evaluaties die we kregen tijdens reis.

Al met al een zeer geslaagde en leerzame reis, leuk in elkaar gezet en leuk om aan deel te nemen! " - Fotoreis Magisch Djerba 2018

Lees meer reacties van deelnemers