Online cursussen

Kun je niet wachten om meer te leren over paardenfotografie? Start dan nu met een online cursus en leer op elk gewenst tijdstip op je eigen tempo!

Volg de online cursus paardenfotografie om echt goed van start te gaan met jouw fotografie of twijfel nooit meer over welke instellingen je het beste kunt kiezen, na het volgen van de online cursus; Alle instellingen voor paardenfotografie!

Alle instellingen voor paardenfotografie

Alle instellingen voor paardenfotografie

Online cursus

Heb je vaak moeite met het vinden van de juiste camera instellingen? Na het volgen van deze cursus weet jij voor welke ISO, Diafragma en Sluitertijd je het beste kunt kiezen in diverse (licht)situaties. Je zult nooit meer hoeven te twijfelen over je ISO, Diafragma en Sluitertijd, na deze cursus weet je precies welke stappen je moet ondernemen voor een goed belichte foto!

Start nu!

Online cursus • Paardenfotografie

Online cursus • Paardenfotografie

Online cursus

Lukt het je maar niet om mooie paardenfoto’s te maken? Zijn je foto’s onscherp, bewogen of niet goed belicht? Door het volgen van deze online cursus paardenfotografie is dat verleden tijd. In de cursus nemen wij stap voor stap met je door hoe je tot een goede paardenfoto komt, zo maak ook jij straks de mooiste paardenfoto’s!

Start nu!

Reacties van deelnemers:

Lisenka

 Ik zou een workshop van Horse Photo Experience zeker aanraden! Ik heb nieuwe dingen geleerd over de instellingen van de camera. Het was ook leuk met de anderen die ook de workshop volgde.  " - Workshop Rocky Mountain Horses 2019

Lees meer reacties van deelnemers