Online cursus

Kun je niet wachten om meer te leren over paardenfotografie? Start dan nu met een online cursus en leer op elk gewenst tijdstip op je eigen tempo. Volg de online basiscursus fotografie om echt goed van start te gaan met jouw fotografie!

Alle instellingen voor paardenfotografie

Alle instellingen voor paardenfotografie

Heb je ook altijd moeite met het vinden van de juiste instellingen? Na het volgen van deze cursus weet jij voor welke ISO, Diafragma en Sluitertijd je het beste kunt kiezen in diverse (licht)situaties. Je zult niet meer hoeven te twijfelen welke ISO, Diafragma en Sluitertijd je het beste kunt kiezen, na deze cursus weet je precies welke stappen je moet ondernemen voor een goed belichte foto!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg bericht als deze nieuwe online cursus beschikbaar is!

Online basiscursus fotografie

Online basiscursus fotografie

Lukt het je maar niet om mooie paardenfoto’s te maken? Zijn je foto’s onscherp, bewogen of niet goed belicht? Door het volgen van deze online basiscursus fotografie is dat verleden tijd. In de cursus nemen wij stap voor stap met je door hoe je zelf je camera kunt instellen, zo maak ook jij straks de mooiste paardenfoto’s!

Meer informatie

Bestel een cadeaubon

Bestel een cadeaubon

Vanaf €10,-

Ben je op zoek naar een geschenk voor iemand die helemaal weg is van paarden en fotografie? Dan is de gift voucher van Horse Photo Experience het allerleukste cadeau om te geven!

Meer informatie

Reacties van deelnemers:

Demi

 Een fotoreis van HPE zou ik zeker aanraden! Je komt met een heleboel foto‘s thuis en informatie die je ook echt in de praktijk kunt gebruiken. Daarnaast is het enorm gezellig. Je leert andere mensen kennen die ook een passie hebben voor fotografie! " - Fotoreis Berghof Rod, Duitsland 2015

Lees meer reacties van deelnemers