Online cursussen

Kun je niet wachten om meer te leren over paardenfotografie? Start dan nu met een online cursus en leer op elk gewenst tijdstip op je eigen tempo!

Volg de online cursus: paardenfotografie • The Basics om echt goed van start te gaan met jouw fotografie of twijfel nooit meer over welke instellingen je het beste kunt kiezen, na het volgen van de online cursus; Alle instellingen voor paardenfotografie!

Alle instellingen voor paardenfotografie

Alle instellingen voor paardenfotografie

Online cursus

Heb je vaak moeite met het vinden van de juiste camera instellingen? Na het volgen van deze cursus weet jij voor welke ISO, Diafragma en Sluitertijd je het beste kunt kiezen in diverse (licht)situaties. Je zult nooit meer hoeven te twijfelen over je ISO, Diafragma en Sluitertijd, na deze cursus weet je precies welke stappen je moet ondernemen voor een goed belichte foto!

Start nu!

Paardenfotografie • The Basics

Paardenfotografie • The Basics

Online basiscursus fotografie

Lukt het je maar niet om mooie paardenfoto’s te maken? Zijn je foto’s onscherp, bewogen of niet goed belicht? Door het volgen van deze online basiscursus fotografie is dat verleden tijd. In de cursus nemen wij stap voor stap met je door hoe je zelf je camera kunt instellen, zo maak ook jij straks de mooiste paardenfoto’s!

Start nu!

Reacties van deelnemers:

Suzanne

 Het is zeker leuk om een workshop te volgen! Ik heb meer geleerd over hoe de camera werkt en welke instellingen je het beste kunt gebruiken. Ik vond de hele dag erg leuk met name de rijfoto's die we hebben gemaakt. Lisa heeft het leuk begeleid! " - Workshop Zwarte Parels 2019

Lees meer reacties van deelnemers