Horse Photo Experience
  • Nederlands
  • English

Ook jij maakt straks de mooiste paardenfoto's!

Foto’s met een zwarte achtergrond oftewel black foto’s zijn prachtig om te maken, deze foto’s zijn niet alleen ware sierstukken voor aan de muur vanwege hun mysterieuze karakter. De paarden die je op de foto zet komen altijd prachtig uit op een zwarte achtergrond, je zult zien dat het paard (soms letterlijk) van de foto springt! Na het volgen van deze online cursus zijn Black foto’s voor jou straks appeltje eitje!

Ken je het gevoel dat je thuiskomt na een fotosessie met een knoop in je maag, omdat je weer niet helemaal tevreden bent met je resultaat? Teleurgesteld omdat je een prachtig paard voor de lens had, maar zelf weer van alles over het hoofd hebt gezien, waardoor je niet de foto’s hebt kunnen maken die je voor ogen had en missen jouw foto’s net dat wauw effect? 

Online cursus: Instellingen voor paardenfotografie

Heb je vaak moeite met het vinden van de juiste camera instellingen? Na het volgen van deze cursus weet jij voor welke ISO, Diafragma en Sluitertijd je het beste kunt kiezen in diverse (licht)situaties. Je zult niet meer hoeven te twijfelen over je ISO, Diafragma en Sluitertijd, na deze cursus weet je precies welke stappen je moet ondernemen voor een goed belichte foto!

Reacties van cursisten:

Hilde
Online cursus paardenfotografie
Lees verder
" Ik volg de Online Cursus Paardenfotografie. Duidelijke uitleg waarbij telkens ook voorbeelden getoond worden. (Niet verplichte) test aan het eind van elk hoofdstuk geeft onmiddellijk aan wat je hebt opgestoken van het voorbije hoofdstuk. Er worden véél verschillende situaties besproken en je kan zelf ook input geven over dingen die je graag nog besproken zou zien in de cursus. Echt de moeite waard! "
Leo
Online cursus paardenfotografie
Lees verder
" Ik maak al jaren hobby matig foto's puur voor mijzelf, heb mij een paar jaar geleden al aangeleerd om alleen maar manueel te knippen, dus wel gelukkig al een basis, maar toch weer heel interessant om even weer alles te refreshen, altijd blijft er toch wel weer wat hangen. Maak al langer dressuur foto's en ook al wat naslagwerk in het bezit maar vindt deze cursus toch een level hoger en uitgebreider! "
Aniek
Online cursus paardenfotografie
Lees verder
" Ik had een aantal jaar niet gefotografeerd en ik wilde graag weer beginnen. Als opfrisser ben ik toen met deze cursus gestart, hierna wist ik gelijk weer hoe ik aan de slag moest gaan met het maken van mooie foto's van mijn eigen paarden "
Nadia
Online cursus paardenfotografie
Lees verder
" Ik wilde graag meer leren over het fotograferen van paarden en hoe ik zelf mijn camera kan instellen, deze cursus heeft mij daar super bij geholpen! "
Kelly
Alle instellingen voor paardenfotografie
Lees verder
" Ik wilde graag beginnen met het fotograferen van paarden en leren welke instellingen ik het beste kan gebruiken. De online cursus is kort maar krachtig en duidelijk uitgelegd, waarom het snel te begrijpen is! "
Lotte
Alle instellingen voor paardenfotografie
Lees verder
" Nadat ik al enkele workshops bij Lisa heb gevolgd, leek deze online cursus mij een goede aanvulling! Voor elke fotosessie pak ik de cursus er nu even bij om te lezen over de lichtsituatie waarin ik ga fotograferen, zodat ik precies weet waar ik allemaal rekening mee moet houden met mijn instellingen! "
Previous
Next