Fotoreis Zomerse Alpen, Oostenrijk

Datum voor 2020 binnenkort bekend Inschrijven wachtlijst

Over Oostenrijk

Op slechts een uurtje rijden van Salzburg word je omringt door prachtige bergketens, een gebied met fantastische fotomogelijkheden!

Het weer in Oostenrijk is in __ erg aangenaam. De temperatuur is overdag gemiddeld rond de 22 graden en ‘s nachts koelt het veelal af tot zo’n 11 graden. 

Reis

Salzburg is het beste te bereiken per vliegtuig. Het vliegticket is niet bij de reis inbegrepen. Wel helpen wij je altijd bij het kiezen van de meest voordelige vlucht. Zo kunnen de deelnemers die uit hetzelfde land komen allemaal samen reizen. We zorgen dan ook dat jullie voor de reis al kennis met elkaar kunnen maken door de contactgegevens uit te wisselen. Zo kan de voorpret al beginnen en reis je niet alleen!

Verblijf

Bij het pension waar wij tijdens de reis verblijven, waan je, je tussen de paarden. Je kunt hier dus heerlijk rondlopen met je camera en hier en daar al wat plaatjes schieten van paarden in de weides. 

In de typisch Oostenrijkse kamers kun je lekker ontspannen na een dag fotograferen. Standaard verblijf je in een tweepersoons- of driepersoonskamer. Afhankelijk van de beschikbaarheid en tegen meerprijs is een éénpersoonskamer ook mogelijk. De appartementen beschikken allemaal over een eigen wasbak met stromend water. De douches en toiletten zijn gedeeld. 

Locatie

Prijs €1000,- tot €1300,- p.p.

Duur: 6-daagse reis
Start op: Datum voor 2020 binnenkort bekend
Eindigt op: Datum voor 2020 binnenkort bekend

Minimum deelnemers: 3
Maximum deelnemers: 7

Inschrijven wachtlijst

Vragen? Mail ons

Locatie op de kaart