Fotoreis Zomerse Alpen, Oostenrijk

Datum voor 2020 binnenkort bekend Inschrijven wachtlijst

Ga mee op een fotoreis naar het mooie Oostenrijk! Na ons winterse fotoavontuur naar deze streek, is er nu ook de kans om deze reis in de zomer te ervaren en verschillende paardenrassen te fotograferen in een prachtige omgeving.

Tijdens deze fotoreis verblijven we op een gezellige pensionstal. Loop een rondje over het terrein en je kunt gelijk vele foto’s maken van de paarden op het land en genieten van het prachtige uitzicht op de bergen. Verder bezoeken we tijdens de reis verschillende stallen en fokkerijen.

Fotografeer een kudde Haflingers, stoere IJslanders en ook mogen de Hollandse Zwarte Parels niet voor je lens ontbreken.

Gedurende de fotoreis ligt de focus niet alleen op fantastische fotomomenten, we geven jou ook de mogelijkheid om meer te leren over paardenfotografie. Zo starten we de reis met een fotoworkshop die wordt afgestemd op wat jij en de andere deelnemers graag willen leren en is er ook een les in fotobewerking.

Naast het fotograferen kunnen ervaren ruiters ook een buitenrit maken. Daarnaast zijn er ook een tal van andere activiteiten die je kunt ondernemen in de buurt. Ga van de rodelbaan of zipline, leer boogschieten of maak een wandeling door de prachtige omgeving.

Kortom is dit een fotoreis waar jij samen met gelijkgestemden kan genieten van de mooie Oostenrijkse natuur zoals bergketens, valleien, meren en natuurlijk allerlei fantastische paarden en unieke fotomogelijkheden!

Fotoreis Zomerse Alpen, Oostenrijk

Prijs €1000,- tot €1300,- p.p.

Duur: 6-daagse reis
Start op: Datum voor 2020 binnenkort bekend
Eindigt op: Datum voor 2020 binnenkort bekend

Minimum deelnemers: 3
Maximum deelnemers: 7

Inschrijven wachtlijst

Vragen? Mail ons

Fotoreis Zomerse Alpen, Oostenrijk

Wij zijn Lisa en Marlinda, de reisbegeleiding tijdens deze fotoreis. Als professionele paardenfotografen leren we jou graag om paarden en andere onderwerpen binnen de fotografie beter vast te leggen!

Reacties van deelnemers:

Maritte

 Het was een super toffe kans om bijzondere foto's te schieten voor mijn portfolio, op een betrouwbare manier; niet zelf alles uit hoeven te zoeken!

Ik had het gevoel dat ik echt alles aan Lisa en Marlinda kon vragen en dat er overal uitgebreid op in werd gegaan, Heel fijn! Daarnaast leer je ook veel door alles uitgebreid met de groep te evalueren en kom je op deze manier tot nieuwe inzichten.

Tijdens de reis heb ik allerlei details geleerd die ik weer mee kan nemen naar mijn fotoklussen in Nederland, zoals het fotograferen op 200mm en een aantal handige nabewerking tips. " - Fotoreis Magisch Djerba 2018

Lees meer reacties van deelnemers