Horse Photo Experience
  • Nederlands
  • English

Fotoreis Winter wonderland, Oostenrijk

Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum Schrijf je in voor de wachtlijst

Over Oostenrijk

Op slechts een uurtje rijden van Salzburg waan je, je in een waar winter wonderland. De dikke laag sneeuw en de ruige bergen zijn prachtig om te zien. 

Het weer in Oostenrijk kan in januari, zeker als de zon schijnt erg aangenaam zijn. De temperatuur is overdag gemiddeld rond het vriespunt, het is dus aan te raden om je lekker warm aan te kleden, maar als het zonnetje schijnt is de gevoelstemperatuur vele malen hoger en kun je zelfs heerlijk vertoeven in je t-shirt!

Reis

Salzburg is het beste te bereiken per vliegtuig. Het vliegticket is niet bij de reis inbegrepen. Wel helpen wij je altijd bij het kiezen van de meest voordelige vlucht. Zo kunnen de deelnemers die uit hetzelfde land komen allemaal samen reizen. We zorgen dan ook dat jullie voor de reis al kennis met elkaar kunnen maken door de contactgegevens uit te wisselen. Zo kan de voorpret al beginnen en reis je niet alleen!

Verblijf

Bij het pension waar wij tijdens de reis verblijven, waan je, je tussen de paarden. Je kunt hier dus heerlijk rondlopen met je camera en hier en daar al wat plaatjes schieten van paarden in sneeuw. 

In de typisch Oostenrijkse kamers kun je lekker ontspannen na een dag fotograferen. Standaard verblijf je in een tweepersoons- of driepersoonskamer. Afhankelijk van de beschikbaarheid en tegen meerprijs is een éénpersoonskamer ook mogelijk. De appartementen beschikken allemaal over een eigen wasbak met stromend water. De douches en toiletten zijn gedeeld. 

Bij de reis zitten op de verblijfslocatie, drie maaltijden per dag inbegrepen, ontbijt, lunch en diner. 

Locatie

Price €1245,- tot €1595,- p.p.

Duur: 6-daagse reis
Start op: Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum
Eindigt op: Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum

Minimum deelnemers: 4
Maximum deelnemers: 7

Inschrijven wachtlijst

Vragen? Mail ons

Location on the map