Fotoreis Winter wonderland, Oostenrijk

15 t/m 20 januari 2019 Boek nu

Ga mee op een winters fotoavontuur naar Oostenrijk! Fotografeer verschillende paardenrassen in de sneeuw, waaronder de Haflinger en geniet van de prachtige omgeving!

Je leert meer over het fotograferen van paarden en daarnaast is het ook de ultieme kans om je portfolio uit te breiden. Je komt thuis met een fantastisch resultaat.

Tijdens deze fotoreis verblijven we op een gezellige pensionstal. Loop een rondje over het terrein en je kunt gelijk al vele foto’s maken van paarden in de sneeuw en genieten van het prachtige uitzicht op de bergen.

Verder bezoeken we tijdens de reis andere stallen en fokkerijen. Zo krijg jij de kans om een kudde Haflingers in de sneeuw te fotograferen en ook hebben we een extra uitdaging voor je tijdens deze reis! Zo mogen de Hollandse Zwarte Parels ook niet voor je lens ontbreken.

Voor de ski of snowboard liefhebber is het ook mogelijk om een middagje de piste op te gaan. Doe je liever iets relaxed? Dan kun je natuurlijk ook opwarmen in de Sauna of met de gondellift naar het topje van de berg, om vervolgens uit te kijken over de bergen en het dal.

Ervaren ruiters kunnen een buitenrit maken door de sneeuw, een fantastische ervaring! Zit je liever niet op de rug van een paard? Dan kun je ook mee met de paardenslee. Kortom een fotoreis waar je heerlijk kan genieten van het winterse zonnetje en prachtige fotomogelijkheden! 

  
*Hoewel wij afreizen naar een sneeuwzeker gebied in Oostenrijk, kunnen wij geen 100% garantie geven op sneeuw. Uiteraard zijn de fotomogelijkheden ook zonder sneeuw hier fantastisch! 

Fotoreis Winter wonderland, Oostenrijk

Prijs €995,- p.p.

Duur: 6-daagse reis
Start op: 15 januari 2019
Eindigt op: 20 januari 2019

Minimum deelnemers: 3
Maximum deelnemers: 7

Deze reis zit vol

Vragen? Mail ons

 

Fotoreis Winter wonderland, Oostenrijk

Wij zijn Lisa en Marlinda, de reisbegeleiding tijdens deze fotoreis. Als professionele paardenfotografen leren we jou graag om paarden en andere onderwerpen binnen de fotografie beter vast te leggen!

Reacties van deelnemers:

Maaike

 Deze workshop van Horse Photo Experience zou ik zeker aanraden. Mooie modellen voor de lens! Alle vragen worden beantwoord en we kregen veel informatie. " - Workshop Arabische Schoonheden 2017

Lees meer reacties van deelnemers