Horse Photo Experience
  • Nederlands
  • English

Fotoreis Winter wonderland, Oostenrijk

Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum Schrijf je in voor de wachtlijst

Ga mee op een winters fotoavontuur naar Oostenrijk. Fotografeer verschillende paardenrassen in de sneeuw, waaronder de Haflinger en geniet van de prachtige omgeving!

Je leert meer over het fotograferen van paarden en daarnaast is het ook de ultieme kans om je portfolio uit te breiden. Je komt thuis met een fantastisch resultaat.

 

Tijdens deze fotoreis verblijven we op een gezellige pensionstal. Loop een rondje over het terrein en je kunt gelijk al vele foto’s maken van paarden in de sneeuw en genieten van het prachtige uitzicht op de bergen.

Verder bezoeken we tijdens de reis andere stallen en fokkerijen. Zo krijg jij de kans om een kudde Haflingers in de sneeuw te fotograferen en ook mogen de stoere IJslanders niet voor je lens ontbreken.

Ervaren ruiters kunnen een buitenrit maken door de sneeuw, een fantastische ervaring. Zit je liever niet op de rug van een paard? Dan kun je ook mee met de paardenslee. Kortom een fotoreis waar je heerlijk kan genieten van het winterse zonnetje en prachtige fotomogelijkheden!

 *Hoewel wij afreizen naar een sneeuwzeker gebied in Oostenrijk, kunnen wij natuurlijk geen 100% garantie geven op sneeuw. Ook kan het voorkomen dat er teveel sneeuw ligt en dat wij de planning hier op moeten aanpassen. Uiteraard zijn de fotomogelijkheden hier hoe dan ook fantastisch! 

Fotoreis Winter wonderland, Oostenrijk

Price €1245,- tot €1595,- p.p.

Duur: 6-daagse reis
Start op: Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum
Eindigt op: Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum

Minimum deelnemers: 4
Maximum deelnemers: 7

Inschrijven wachtlijst

Vragen? Mail ons

Fotoreis Winter wonderland, Oostenrijk

Wij zijn Lisa en Marlinda, de reisbegeleiding tijdens deze fotoreis. Als professionele paardenfotografen leren we jou graag om paarden en andere onderwerpen binnen de fotografie beter vast te leggen!

Comments from members:

Dirk

 De combinatie van paarden, fotografie en vakantie in een zonnig land leek mij heel aantrekkelijk! Ik heb geleerd wat de instellingen zijn voor de camera bij elke specifieke situatie en ook hoe je in photoshop storende objecten kunt verwijderen. De allerleukste fotosessie tijdens deze fotoreis vond ik de fotosessie in de duinen en in de zee!  " - Fotoreis Magisch Djerba 2019

Read more comments from members