Fotoreis Winter wonderland, Oostenrijk

18 t/m 23 januari 2020 Boek nu

Ga mee op een winters fotoavontuur naar Oostenrijk. Fotografeer verschillende paardenrassen in de sneeuw, waaronder de Haflinger en geniet van de prachtige omgeving!

Je leert meer over het fotograferen van paarden en daarnaast is het ook de ultieme kans om je portfolio uit te breiden. Je komt thuis met een fantastisch resultaat.

 

Tijdens deze fotoreis verblijven we op een gezellige pensionstal. Loop een rondje over het terrein en je kunt gelijk al vele foto’s maken van paarden in de sneeuw en genieten van het prachtige uitzicht op de bergen.

Verder bezoeken we tijdens de reis andere stallen en fokkerijen. Zo krijg jij de kans om een kudde Haflingers in de sneeuw te fotograferen en ook mogen de stoere IJslanders niet voor je lens ontbreken.

Ervaren ruiters kunnen een buitenrit maken door de sneeuw, een fantastische ervaring. Zit je liever niet op de rug van een paard? Dan kun je ook mee met de paardenslee. Kortom een fotoreis waar je heerlijk kan genieten van het winterse zonnetje en prachtige fotomogelijkheden!

 *Hoewel wij afreizen naar een sneeuwzeker gebied in Oostenrijk, kunnen wij natuurlijk geen 100% garantie geven op sneeuw. Ook kan het voorkomen dat er teveel sneeuw ligt en dat wij de planning hier op moeten aanpassen. Uiteraard zijn de fotomogelijkheden hier hoe dan ook fantastisch! 

Fotoreis Winter wonderland, Oostenrijk

Prijs €1145,- p.p.

Duur: 6-daagse reis
Start op: 18 januari 2020
Eindigt op: 23 januari 2020

Minimum deelnemers: 4
Maximum deelnemers: 7

Boek deze reis

Vragen? Mail ons

Er zijn nog maar 2 plaatsen beschikbaar!

Fotoreis Winter wonderland, Oostenrijk

Wij zijn Lisa en Marlinda, de reisbegeleiding tijdens deze fotoreis. Als professionele paardenfotografen leren we jou graag om paarden en andere onderwerpen binnen de fotografie beter vast te leggen!

Reacties van deelnemers:

Pia

 De fotoreis naar Djerba was een onvergetelijke ervaring! De fotomogelijkheden in de prachtige landschappen waren fantastisch. Je passie delen met anderen en de kans hebben om geweldige paarden te rijden maken deze reis zeker iets om op terug te kijken. Ik hoop dat ik snel weer mee kan met Lisa & Marlinda op een van hun fotoreizen. " - Fotoreis Magisch Djerba 2019

Lees meer reacties van deelnemers