Fotoreis Toscane, Italië

23 t/m 30 mei 2020 Boek nu

Over Toscane

Toscane is een regio in midden Italië bekend om zijn glooiende heuvels en pittoreske dorpjes.

Het weer in Toscane is in Mei erg aangenaam. De temperatuur is overdag gemiddeld 22 graden en ‘s nachts koelt het veelal af tot zo’n 12 graden.

Reis

Toscane is het beste te bereiken per vliegtuig. Het vliegticket zit niet bij de reis inbegrepen. Wel helpen wij je altijd bij het kiezen van de meest voordelige vlucht. Zo kunnen de deelnemers die uit hetzelfde land komen allemaal samen reizen.

Verblijf

De bed & breakfast waar wij gedurende de reis verblijven, is gevestigd op het rustige platteland van Toscane. Je kunt hier heerlijk genieten van de rust en de mooie natuur. Er is ook een zwembad.

De typische boerderij kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een eigen badkamer. Standaard verblijf je in een twee- of driepersoonskamer. Afhankelijk van de beschikbaarheid en tegen meerprijs is het boeken van een éénpersoonskamer ook mogelijk. Vanaf je appartement ben je in een paar stappen bij de paarden.

Bij de reis zitten drie maaltijden per dag inbegrepen, ontbijt, lunch en diner. Maaltijden buiten de verblijfslocatie zijn op eigen kosten.

Locatie

Prijs €1695,- p.p.

Duur: 8-daagse reis
Start op: 23 mei 2020
Eindigt op: 30 mei 2020

Minimum deelnemers: 3
Maximum deelnemers: 7

Volgeboekt

Vragen? Mail ons

Locatie op de kaart