Fotoreis Toscane, Italië

23 t/m 30 mei 2020 Boek nu

Tijdens deze fotoreis nemen we je mee naar de glooiende heuvels en pittoreske dorpjes van het prachtige Toscane. De fotomogelijkheden zijn hier ten top! Zo fotograferen we het zeldzame Italiaanse paardenras de Murgese en nog vele andere mooie paarden!

Gedurende de fotoreis ligt de focus niet alleen op fantastische fotomomenten, we geven jou ook de mogelijkheid om meer te leren over paardenfotografie. Zo starten we de reis met een workshop die wordt afgestemd op wat jij en de andere deelnemers graag willen leren en is er ook een les in fotobewerking.

Naast het fotograferen kunnen ervaren ruiters ook een buitenrit maken of volg een lesje Natural Horsemanship vanaf de grond! Daarnaast zijn er ook een tal van andere activiteiten die je kunt ondernemen in de omgeving. Bezoek de prachtige steden Florence en Pisa, proef een middagje wijnen uit de streek of volg een lesje Italiaans koken.

Kortom is dit een fotoreis waar jij samen met gelijkgestemden kan genieten van de mooie Toscaanse omgeving en natuurlijk de fantastische paarden en unieke fotomogelijkheden!

Fotoreis Toscane, Italië

Prijs €1695,- p.p.

Duur: 8-daagse reis
Start op: 23 mei 2020
Eindigt op: 30 mei 2020

Minimum deelnemers: 3
Maximum deelnemers: 7

Volgeboekt

Vragen? Mail ons

Fotoreis Toscane, Italië

Hoi! Ik ben Lisa Dijk jouw reisbegeleidster tijdens deze fotoreis. Als professioneel paardenfotograaf leer ik je graag om paarden en andere onderwerpen binnen de fotografie beter vast te leggen!

Reacties van deelnemers:

Pia

 De fotoreis naar Djerba was een onvergetelijke ervaring! De fotomogelijkheden in de prachtige landschappen waren fantastisch. Je passie delen met anderen en de kans hebben om geweldige paarden te rijden maken deze reis zeker iets om op terug te kijken. Ik hoop dat ik snel weer mee kan met Lisa & Marlinda op een van hun fotoreizen. " - Fotoreis Magisch Djerba 2019

Lees meer reacties van deelnemers