Fotoreis Toscane, Italië

23 t/m 30 mei 2020 Boek nu

Tijdens deze fotoreis nemen we je mee naar de glooiende heuvels en pittoreske dorpjes van het prachtige Toscane. De fotomogelijkheden zijn hier ten top! Zo fotograferen we het zeldzame Italiaanse paardenras de Murgese en nog vele andere mooie paarden!

Gedurende de fotoreis ligt de focus niet alleen op fantastische fotomomenten, we geven jou ook de mogelijkheid om meer te leren over paardenfotografie. Zo starten we de reis met een workshop die wordt afgestemd op wat jij en de andere deelnemers graag willen leren en is er ook een les in fotobewerking.

Naast het fotograferen kunnen ervaren ruiters ook een buitenrit maken of volg een lesje Natural Horsemanship vanaf de grond! Daarnaast zijn er ook een tal van andere activiteiten die je kunt ondernemen in de omgeving. Bezoek de prachtige steden Florence en Pisa, proef een middagje wijnen uit de streek of volg een lesje Italiaans koken.

Kortom is dit een fotoreis waar jij samen met gelijkgestemden kan genieten van de mooie Toscaanse omgeving en natuurlijk de fantastische paarden en unieke fotomogelijkheden!

Fotoreis Toscane, Italië

Prijs €1595,- p.p.

Duur: 8-daagse reis
Start op: 23 mei 2020
Eindigt op: 30 mei 2020

Minimum deelnemers: 3
Maximum deelnemers: 7

Boek deze reis

Vragen? Mail ons

Boek voor 22 december 2019 en betaal €1595,- i.p.v. €1695,- voor de fotoreis

Fotoreis Toscane, Italië

Wij zijn Lisa en Marlinda, de reisbegeleiding tijdens deze fotoreis. Als professionele paardenfotografen leren we jou graag om paarden en andere onderwerpen binnen de fotografie beter vast te leggen!

Reacties van deelnemers:

Gerard

 Ben nu ruim een maand terug van de mooie reis naar India voor het schitterende Marwari-paard. Mede dankzij Lisa en Marlinda heb ik hele mooie foto's kunnen maken, nogmaals bedankt dames. Het is aanbevelenswaardig om deze reis te maken, ook de buitenrit was genieten op deze fantastische paarden. Alle dagen waren bijzonder! " - Fotoreis Mandawa, India 2018

Lees meer reacties van deelnemers