Horse Photo Experience
  • Nederlands
  • English

Fotoreis Mandawa, India

Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum Inschrijven wachtlijst

Over Mandawa

Mandawa is een klein stadje gelegen in de provincie Rajasthan, ten westen van de hoofdstad New Delhi en de stad Jaipur. 

Het weer in Mandawa is in maart erg aangenaam. De temperatuur is overdag gemiddeld 25 graden en ‘s nachts koelt het veelal af tot zo’n 15 graden. In India is het 4,5 uur later dan in Nederland. 

Reis

India is het beste te bereiken per vliegtuig. Het vliegticket is niet bij de reis inbegrepen. Wel helpen wij je altijd bij het kiezen van de meest voordeligste vlucht. Zo kunnen de deelnemers die uit hetzelfde land komen allemaal samen reizen. We zorgen dan ook dat jullie voor de reis al kennis met elkaar kunnen maken door de contactgegevens uit te wisselen. Zo kan de voorpret al beginnen en reis je niet alleen!

Verblijf

Het kasteel waar wij gedurende de reis verblijven is gebouwd in 1755 en sindsdien nog altijd in het bezit van dezelfde familie. Het kasteel werd gebouwd om de plaats Mandawa te beschermen, wat destijds een belangrijke stop was op de zijderoute die liep van het Midden Oosten naar China. Tegenwoordig is het kasteel omgetoverd tot luxe driesterrenhotel.

Binnen de muren van het kasteel vind je een zwembad, een SPA, twee kleine souvenirs shops, een bar en restaurant. Tevens is het ook erg leuk om een wandeling te maken over de muren van het kasteel voor een mooi uitzicht over de omgeving. 

De kamers zijn luxe ingericht en allen voorzien van een eigen badkamer. Standaard verblijf je in een twee- of driepersoonskamer. Afhankelijk van de beschikbaarheid en tegen meerprijs is een eigen kamer ook mogelijk. 

Bij de reis zitten drie maaltijden per dag inbegrepen bij het Kasteel; ontbijt, lunch en diner. Er is tijdens alle drie de maaltijden een lopend buffet, er is dus voor ieder wat wils! Van toasts en cornflakes naar Italiaanse pasta’s tot lokaal eten zoals Indiase curry’s. Van onze deelnemers van vorig jaar moesten wij noemen dat de maaltijden ver boven verwachting waren en dat ze heerlijk hebben gegeten!

Locatie

Price €2500,- tot €2800,- p.p.

Duur: 10-daagse reis
Start op: Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum
Eindigt op: Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum

Minimum deelnemers: 4
Maximum deelnemers: 8

Inschrijven wachtlijst

Vragen? Mail ons

Location on the map