Fotoreis Mandawa, India

Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum Inschrijven wachtlijst

Ga mee op een foto avontuur naar het indrukwekkende India! Fotografeer het prachtige Marwari paard in verschillende situaties en geniet van de bijzondere cultuur. Je leert meer over het fotograferen van paarden en daarnaast is het ook de ultieme kans om je portfolio uit te breiden. Je komt thuis met een fantastisch resultaat!

Fotografeer het unieke Marwari paard met zonsondergang, in traditioneel tuig van echt goud en zilver, onder beschilderde bogen en meer. De Marwari staat bekend om zijn sierlijk gekrulde oren en vurige karakter en dat is prachtig voor op de foto! Daarnaast krijg je ook de kans om met een gids op pad te gaan en de lokale bevolking te fotograferen.

Tijdens deze fotoreis verblijf je in een kasteel met een rijke historie. Hier kun je volop genieten van je vakantie. Neem een duik in het zwembad, breng een bezoekje aan de Spa of bekijk de omgeving vanaf de muren van het kasteel. Een bezoek aan het centrum van Mandawa is ook een aanrader, proef het leven van de lokale bevolking, bekijk de prachtig versierde herenhuizen en neem een kijkje in de tempel. Ervaren ruiters kunnen ook een rit maken op een echt Marwari paard, voel hun kracht en energie als je de woestijn en de nabijgelegen dorpen verkent en geniet van de omgeving. Tijdens de fotoreis krijg je niet alleen unieke fotomogelijkheden, je proeft ook van de rijke Indiase cultuur en historie. Kortom, deze reis is een ervaring om echt nooit te vergeten!

Fotoreis Mandawa, India

Prijs €2500,- tot €2800,- p.p.

Duur: 10-daagse reis
Start op: Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum
Eindigt op: Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum

Minimum deelnemers: 4
Maximum deelnemers: 8

Inschrijven wachtlijst

Vragen? Mail ons

Fotoreis Mandawa, India

Wij zijn Lisa en Marlinda, de reisbegeleiding tijdens deze fotoreis. Als professionele paardenfotografen leren we jou graag om paarden en andere onderwerpen binnen de fotografie beter vast te leggen!

Wij geloven dat een goede foto helemaal niet zoveel nabewerking nodig heeft, we leren jou graag hoe je de mooiste momenten vastlegt door goed naar je onderwerp te kijken! Het is een genoegen om jou te begeleiden tijdens deze indrukwekkende fotoreis naar India en om jullie kennis te laten maken met het prachtige Marwari paard.

Reacties van deelnemers:

Pia

 De fotoreis naar Djerba was een onvergetelijke ervaring! De fotomogelijkheden in de prachtige landschappen waren fantastisch. Je passie delen met anderen en de kans hebben om geweldige paarden te rijden maken deze reis zeker iets om op terug te kijken. Ik hoop dat ik snel weer mee kan met Lisa & Marlinda op een van hun fotoreizen. " - Fotoreis Magisch Djerba 2019

Lees meer reacties van deelnemers