Fotoreis Mandawa, India

Binnenkort datum voor 2019 bekend

Ga mee op een foto avontuur naar het indrukwekkende India! Fotografeer het prachtige Marwari paard in verschillende situaties en geniet van de bijzondere cultuur.

Je leert meer over het fotograferen van paarden en daarnaast is het ook de ultieme kans om je portfolio uit te breiden. Je komt thuis met een fantastisch resultaat!

Fotografeer het unieke Marwari paard met zonsondergang, in traditioneel tuig van echt goud en zilver, onder beschilderde bogen en meer. De Marwari staat bekend om zijn sierlijk gekrulde oren en vurige karakter en dat is prachtig voor op de foto!Tijdens deze fotoreis verblijf je in een kasteel met een rijke historie. Hier kun je volop genieten van je vakantie. Neem een duik in het zwembad, breng een bezoekje aan de Spa of bekijk de omgeving vanaf de muren van het kasteel.

Een bezoek aan het centrum van Mandawa is ook een aanrader, proef het leven van de lokale bevolking, bekijk de prachtig versierde herenhuizen en neem een kijkje in de tempel.

Ervaren ruiters kunnen ook een rit maken op een echt Marwari paard, voel hun kracht en energie als je de woestijn en de nabijgelegen dorpen verkent en geniet van de omgeving.

Tijdens de fotoreis vindt ook het wereldberoemde Holi festival plaats. Hier viert men de overwinning van het goede op het kwade met dans, zang en het strooien van gekleurd poeder. Kortom, deze reis is een ervaring om nooit te vergeten!


Fotoreis Mandawa, India

Prijs € p.p.

Duur: 10-daagse reis**
Aankomst India: Binnenkort datum voor 2019 bekend
Vertrek India: Binnenkort datum voor 2019 bekend
**Exclusief 2 reisdagen. Je vertrekt op __ en komt __ weer thuis aan.

Minimum deelnemers: 4
Maximum deelnemers: 8

Vragen? Mail ons

Fotoreis Mandawa, India

Wij zijn Lisa en Marlinda, de reisbegeleiding tijdens deze fotoreis. Als professionele paardenfotografen leren we jou graag om paarden en andere onderwerpen binnen de fotografie beter vast te leggen!

Ellen:

 "De workshop Black fotografie was heel leuk en leerzaam! Het zit soms in de kleine dingen om je foto nog beter te maken. " - Workshop Black fotografie 2017

Lees meer ervaringen van deelnemers