Horse Photo Experience
  • Nederlands
  • English

Fotoreis Magisch Djerba

Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum Inschrijven wachtlijst

Over Djerba

Djerba is een eiland ten oosten van het vaste land van Tunesië, je vind er een azuurblauwe zee en prachtige stranden.

Het weer in Djerba is in oktober erg aangenaam. De temperatuur is overdag gemiddeld 28 graden en ‘s nachts koelt het veelal af tot zo’n 20 graden. 

Reis

Djerba is het beste te bereiken per vliegtuig. Het vliegticket zit niet bij de reis inbegrepen. Wel helpen wij je altijd bij het kiezen van de meest voordelige vlucht. Zo kunnen de deelnemers die uit hetzelfde land komen allemaal samen reizen. Als je wilt deelnemen aan de fotoreis en je kunt geen geschikte vlucht vinden, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het zoeken van de meest voordelige vlucht. Vliegtickets naar Djerba zijn doorgaans beschikbaar voor rond de 300-400 euro vanuit Europa.

Verblijf

De ranch waar wij gedurende de reis verblijven, is gevestigd op het rustige platteland van Djerba tussen de vele olijf- en palmbomen. Je kunt hier heerlijk genieten van de rust en de mooie natuur. De locatie ligt op enkele minuten rijden van het strand en andere toeristische trekpleisters zoals de stad Houmt Souk.

De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een eigen of gedeelde badkamer. Standaard verblijf je in een twee- of driepersoonskamer. Afhankelijk van de beschikbaarheid en tegen meerprijs is het boeken van een éénpersoonskamer ook mogelijk. Vanaf je appartement ben je in een paar stappen bij de paarden en heb je vanaf je terras uitzicht over de paddocks. Wat wil je als paardenliefhebber nog meer! 

Bij de reis zitten drie maaltijden per dag inbegrepen, ontbijt, lunch en diner. Er wordt elke dag heerlijk Tunesisch voor ons gekookt.

Locatie

Price €1697,- p.p.

Duur: 8-daagse reis
Start op: Nieuwe datum voor 2022 binnenkort bekend
Eindigt op: Nieuwe datum voor 2022 binnenkort bekend

Minimum deelnemers: 4
Maximum deelnemers: 6-8

Inschrijven wachtlijst

Vragen? Mail ons

Location on the map