Fotoreis Magisch Djerba

5 t/m 12 Oktober 2019 Boek nu

Over Djerba

Djerba is een eiland ten oosten van het vaste land van Tunesië, je vind er een azuurblauwe zee en witte stranden.

Het weer in Djerba is in oktober erg aangenaam. De temperatuur is overdag gemiddeld 26 graden en ‘s nachts koelt het veelal af tot zo’n 18 graden.

Reis

Djerba is het beste te bereiken per vliegtuig. Het vliegticket zit niet bij de reis inbegrepen. Wel helpen wij je altijd bij het kiezen van de meest voordelige vlucht. Zo kunnen de deelnemers die uit hetzelfde land komen allemaal samen reizen. We zorgen dan ook dat jullie voor de reis al kennis met elkaar kunnen maken, door de contactgegevens uit te wisselen. Zo kan de voorpret al beginnen en reis je niet alleen!

Verblijf

De ranch waar wij gedurende de reis verblijven, is gevestigd op het rustige platteland van Djerba tussen de vele olijf- en palmbomen. Je kunt hier heerlijk genieten van de rust en de mooie natuur. De locatie ligt op enkele minuten rijden van het strand en andere toeristische trekpleisters zoals de stad Houmt Souk.

De kamers zijn luxe ingericht en voorzien van een eigen of gedeelde badkamer. Standaard verblijf je in een twee- of driepersoonskamer. Afhankelijk van de beschikbaarheid en tegen meerprijs is het boeken van een éénpersoonskamer ook mogelijk. Vanaf je appartement ben je in een paar stappen bij de paarden en heb je vanaf je terras uitzicht over de paddocks. Wat wil je als paardenliefhebber nog meer!

Bij de reis zitten drie maaltijden per dag inbegrepen, ontbijt, lunch en diner. Er wordt elke dag heerlijk Tunesisch voor ons gekookt.

Locatie

Prijs €1395,- p.p.

Duur: 8-daagse reis
Start op: 5 oktober 2019
Eindigt op: 12 oktober 2019

Minimum deelnemers: 3
Maximum deelnemers: 7

Boek deze reis

Vragen? Mail ons

Locatie op de kaart