Fotoreis Magisch Djerba

10 t/m 17 November 2018

Ga mee op een fantastische fotoreis naar het magische Djerba en fotografeer prachtige Arabische volbloeden en Berbers op verschillende locaties! Geniet van de zon, de azuurblauwe zee en parelwitte stranden.

Arabieren staan bekend om hun sierlijkheid, kracht en vurige karakter en dat maakt ze tot een van de mooiste paardenrassen om te fotograferen. Je leert tijdens deze reis meer over paardenfotografie en daarnaast is het ook de ultieme kans om je portfolio uit te breiden. Je komt thuis met een fantastisch resultaat!

Fotografeer spelende hengsten in de typisch Tunesische paddock, omheind met een witte muur kun je hier onder andere prachtige high key foto’s maken. Ook de zonsopkomst en zonsondergang sessies op het strand zijn om bij weg te dromen! Verder mogen de shoots in de Olijfboomgaard en bij de ruïnes niet ontbreken en ook staat er een heuse “Fantasia” fotoshoot op de planning, waarbij strijders te paard gaan in traditionele kledij.

Ervaren ruiters kunnen twee fantastische buitenritten maken. Verken de omgeving tijdens een rit over het platteland en waan je op een tropische bestemming tijdens de strandrit, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om te zwemmen met de paarden, een bijzondere ervaring!

Verder kun je relaxen op het strand en bezoeken we de stad Houmt Souk waar je de Arabische cultuur kunt proeven. Kortom tijdens deze reis krijg je niet alleen prachtige fotomogelijkheden, het is ook een heerlijk weekje weg naar de zon!

Benieuwd naar onze eerdere avonturen naar deze locatie? Lees ons blog!

Fotoreis Magisch Djerba

Prijs €1245,- p.p.

Duur: 8-daagse reis
Aankomst: 10 November 2018
Vertrek: 17 November 2018

Minimum deelnemers: 3
Maximum deelnemers: 7

Deze reis is volgeboekt

Vragen? Mail ons

Fotoreis Magisch Djerba

Wij zijn Lisa en Marlinda, de reisbegeleiding tijdens deze fotoreis. Als professionele paardenfotografen leren we jou graag om paarden en andere onderwerpen binnen de fotografie beter vast te leggen!

Lieselotte:

 "Ik zou iedereen die meer wil leren over paardenfotografie of gewoon mooie foto‘s op een andere locatie wilt maken een fotoreis van HPE aanraden. Lisa & Marlinda zijn zeer aardige dames die met raad & daad bijstaan met tips & dingen waar je over struikelt. Kortom zeker de moeite waard! " - Fotoreis Berghof Rod, Duitsland 2016

Lees meer ervaringen van deelnemers