Fotoreis Magisch Djerba

3 t/m 10 Oktober 2020 Boek nu

Ga mee op een fantastische fotoreis naar het magische Djerba en fotografeer prachtige Arabische volbloeden en Berber paarden op verschillende locaties! Geniet van de zon, de azuurblauwe zee en witte stranden.

Arabieren en Berbers staan bekend om hun sierlijkheid, kracht en vurige karakter en dat maken ze beiden tot een van de mooiste paardenrassen om te fotograferen. Je leert tijdens deze reis meer over paardenfotografie en daarnaast is het ook de ultieme kans om je portfolio uit te breiden. Je komt thuis met een fantastisch resultaat!

Fotografeer spelende hengsten in de typisch Tunesische paddock, omheind met een witte muur kun je hier onder andere prachtige high key foto’s maken. Ook de zonsopkomst en zonsondergang sessies op het strand zijn om bij weg te dromen. Verder mogen de shoots in de Olijfboomgaard niet ontbreken en staan er nog veel meer fotosessies op de planning.

Ervaren ruiters kunnen twee fantastische buitenritten maken. Verken de omgeving tijdens een rit over het platteland en waan je op een tropische bestemming tijdens de strandrit, een geweldige ervaring!

Verder kun je relaxen op het strand en bezoeken we de stad Houmt Souk waar je meer van de Arabische cultuur kunt proeven. Kortom tijdens deze reis krijg je niet alleen prachtige fotomogelijkheden, het is ook een heerlijk weekje weg naar de zon!

Benieuwd naar onze eerdere avonturen naar deze locatie? Lees ons blog en bekijk onze video:

Fotoreis Magisch Djerba

Prijs €1395,- p.p.

Duur: 8-daagse reis
Start op: 3 oktober 2020
Eindigt op: 10 oktober 2020

Minimum deelnemers: 3
Maximum deelnemers: 7

Boek deze reis

Vragen? Mail ons

Boek voor 30 April 2020 en betaal €1395,- in plaats van €1495,-

Fotoreis Magisch Djerba

Hoi! Ik ben Lisa Dijk jouw reisbegeleidster tijdens deze fotoreis. Als professioneel paardenfotograaf leer ik je graag om paarden en andere onderwerpen binnen de fotografie beter vast te leggen!

Reacties van deelnemers:

Anne-Wil

 De combinatie van de mooie natuur en prachtige paarden was geweldig. Ik heb heel veel geleerd tijdens de leuke en afwisselende fotoshoots met als resultaat hele mooie foto‘s! " - Fotoreis Magisch Djerba 2014

Lees meer reacties van deelnemers