Horse Photo Experience
  • Nederlands
  • English

Fotoreis Avontuurlijk IJsland

Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum Inschrijven wachtlijst

Over IJsland

Op 1,5 uur rijden vanaf Reykjavik waan je, je in een groen maar ruig landschap. Je ziet rivieren, watervallen, bergen, gletsjers, geisers noem maar op! 

Het weer in IJsland is in juni wisselend, houd dus zowel rekening met zon, bewolking als regen. De temperatuur is overdag gemiddeld 10 graden, het is dus aan te raden om je lekker warm aan te kleden, laagjes zijn een goed idee, want als het zonnetje doorbreekt kun je heerlijk vertoeven in je t-shirt.

Reis

IJsland is het beste te bereiken per vliegtuig. Het vliegticket is niet bij de reis inbegrepen. Wel helpen wij je altijd bij het kiezen van de meest voordelige vlucht. Zo kunnen de deelnemers die uit hetzelfde land komen allemaal samen reizen. We zorgen dan ook dat jullie voor de reis al kennis met elkaar kunnen maken door de contactgegevens uit te wisselen. Zo kan de voorpret al beginnen en reis je niet alleen!

Verblijf

Tijdens deze reis verblijven we in twee verschillende accommodaties. De Guesthouse waar we de eerste nachten verblijven is gezellig en netjes ingericht. Je kunt hier lekker ontspannen na een dag rijden en fotograferen! Je verblijft in een twee- of driepersoonskamer. De toiletten en douches zijn gedeeld. De tweede accommodatie bevindt zich in het natuurgebied van Thórsmörk en is een grote berghut met stappelbedden, zo beleef je het echte IJsland!

Bij de reis zitten op de verblijfslocaties drie maaltijden per dag inbegrepen, ontbijt, lunch en diner. 

Locatie

Price €2700,- tot €3200,- p.p.

Duur: 8-daagse reis
Start op: Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum
Eindigt op: Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum

Minimum deelnemers: 5
Maximum deelnemers: 10

Inschrijven wachtlijst

Vragen? Mail ons

 

Location on the map