Horse Photo Experience
  • Nederlands
  • English

Fotoreis Avontuurlijk IJsland

Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum Inschrijven wachtlijst

Ga mee op een foto avontuur naar het fotogenieke IJsland en fotografeer de IJslandse paarden op verschillende adembenemende locaties!

Je leert meer over het fotograferen van paarden en daarnaast is het ook de ultieme kans om je portfolio uit te breiden. Je komt thuis met een fantastisch resultaat.

Deze fotoreis bestaat uit een combinatie van rijden en fotografie. We zullen te paard naar enkele prachtige locaties rijden, waar we de IJslandse paarden kunnen fotograferen. Het is dus niet alleen belangrijk dat je een passie hebt voor fotografie, maar ook voldoende rijervaring hebt om deel te nemen aan deze reis. Mocht je niet willen rijden, maar wel heel graag willen deelnemen aan de reis, neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

We beginnen de reis bij een grote IJslanderstal. Hier kunnen we ons op fotogebied helemaal uitleven en alvast een korte buitenrit maken om kennis te maken met het IJslandse paard.

Ook staat er een jeep tour naar enkele prachtige watervallen op de planning. Hier kun je heerlijk tot rust komen en je helemaal uitleven betreft landschapsfotografie.

Op dag vier vertrekken we richting de bergkam Thórsmörk, naar de volgende accommodatie. Hier gaan we te paard en rijden we samen met een kudde loslopende IJslanders het gebied in. Hang de cowboy uit door tijdens de rit de kudde bij elkaar te houden, een geweldige ervaring!

Tijdens ons verblijf in Thórsmörk maken we verschillende ritten afgewisseld met een aantal fantastische fotosessies, waaronder een fotosessie van de loslopende kudde wanneer ze de rivier zullen oversteken.

Kortom een fotoreis waar je kan genieten van geweldige buitenritten, prachtige fotosessies en een adembenemend landschap! Een ervaring om niet te vergeten.

Fotoreis Avontuurlijk IJsland

Price €2700,- tot €3200,- p.p.

Duur: 8-daagse reis
Start op: Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum
Eindigt op: Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum

Minimum deelnemers: 5
Maximum deelnemers: 10

Inschrijven wachtlijst

Vragen? Mail ons

 

Fotoreis Avontuurlijk IJsland

Wij zijn Lisa en Marlinda, de reisbegeleiding tijdens deze fotoreis. Als professionele paardenfotografen leren we jou graag om paarden en andere onderwerpen binnen de fotografie beter vast te leggen!

Wij geloven dat een goede foto helemaal niet zoveel nabewerking nodig heeft, we leren jou graag hoe je de mooiste momenten vastlegt door goed naar je onderwerp te kijken! Het is een genoegen om jou te begeleiden tijdens deze avontuurlijke fotoreis naar IJsland en om jullie kennis te laten maken met de stoere IJslandse paarden.

Comments from members:

Gerard

 Ben nu ruim een maand terug van de mooie reis naar India voor het schitterende Marwari-paard. Mede dankzij Lisa en Marlinda heb ik hele mooie foto's kunnen maken, nogmaals bedankt dames. Het is aanbevelenswaardig om deze reis te maken, ook de buitenrit was genieten op deze fantastische paarden. Alle dagen waren bijzonder! " - Fotoreis Mandawa, India 2018

Read more comments from members