Fotoreis Avontuurlijk IJsland

14 t/m 21 juni 2019 Boek nu

Ga mee op een foto avontuur naar het fotogenieke IJsland en fotografeer de IJslandse paarden op verschillende adembenemende locaties!

Je leert meer over het fotograferen van paarden en daarnaast is het ook de ultieme kans om je portfolio uit te breiden. Je komt thuis met een fantastisch resultaat.

Deze fotoreis bestaat uit een combinatie van rijden en fotografie. We zullen te paard naar enkele prachtige locaties rijden, waar we de IJslandse paarden kunnen fotograferen. Het is dus niet alleen belangrijk dat je een passie hebt voor fotografie, maar ook voldoende rijervaring hebt om deel te nemen aan deze reis. Mocht je niet willen rijden, maar wel heel graag willen deelnemen aan de reis, neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

We beginnen de reis bij een grote IJslanderstal. Hier kunnen we ons op fotogebied helemaal uitleven en alvast een korte buitenrit maken om kennis te maken met het IJslandse paard.

Ook staat er een jeep tour naar enkele prachtige watervallen op de planning. Hier kun je heerlijk tot rust komen en je helemaal uitleven betreft landschapsfotografie.

Op dag vier vertrekken we richting de bergkam Thórsmörk, naar de volgende accommodatie. Hier gaan we te paard en rijden we samen met een kudde loslopende IJslanders het gebied in. Hang de cowboy uit door tijdens de rit de kudde bij elkaar te houden, een geweldige ervaring!

Tijdens ons verblijf in Thórsmörk maken we verschillende ritten afgewisseld met een aantal fantastische fotosessies, waaronder een fotosessie van de loslopende kudde wanneer ze de rivier zullen oversteken.

Kortom een fotoreis waar je kan genieten van geweldige buitenritten, prachtige fotosessies en een adembenemend landschap! Een ervaring om niet te vergeten.

Fotoreis Avontuurlijk IJsland

Prijs €2795,- p.p.

Duur: 8-daagse reis
Start op: 14 juni 2019
Eindigt op: 21 juni 2019

Minimum deelnemers: 5
Maximum deelnemers: 10

Boek deze reis

Vragen? Mail ons

Boeken is mogelijk t/m 31 maart 2019

Fotoreis Avontuurlijk IJsland

Wij zijn Lisa en Marlinda, de reisbegeleiding tijdens deze fotoreis. Als professionele paardenfotografen leren we jou graag om paarden en andere onderwerpen binnen de fotografie beter vast te leggen!

Wij geloven dat een goede foto helemaal niet zoveel nabewerking nodig heeft, we leren jou graag hoe je de mooiste momenten vastlegt door goed naar je onderwerp te kijken! Het is een genoegen om jou te begeleiden tijdens deze avontuurlijke fotoreis naar IJsland en om jullie kennis te laten maken met de stoere IJslandse paarden.

Reacties van deelnemers:

Marjolein

 Het was een leervolle en super gezellige fotoreis! Een mooie aanvulling op je portfolio, je leert de situaties tijdens de fotosessies optimaal toe te passen, een aanrader voor op je bucket list! Lisa & Marlinda, heel erg bedankt voor deze onwijs gave reis en alle goede tips! " - Fotoreis Berghof Rod, Duitsland 2017

Lees meer reacties van deelnemers