Fotoreizen

Ga mee op een fantastische paarden fotovakantie! Een onvergetelijke ervaring waarbij fotograferen, leren, vakantie en andere activiteiten gecombineerd worden in één reis. Naast dat je meer leert over paardenfotografie, is er dus ook tijd om te relaxen, het land te verkennen vanaf de rug van een paard en nog veel meer leuks! Tevens is het een succes om samen met een groep mensen die dezelfde passie en interesse delen een reis te maken en je komt ook nog eens met een mooi resultaat thuis! Deelnemen aan een fotoreis van HPE is een onvergetelijke ervaring.

Fotoreis Magisch Djerba

Fotoreis Magisch Djerba

10 t/m 17 november 2018

Ga mee op een fantastische fotoreis naar het magische Djerba en fotografeer prachtige Arabische volbloeden en Berbers op verschillende locaties! Geniet van de zon, de azuurblauwe zee en parelwitte stranden.

Meer informatie

Fotoreis Winterwonderland, Oostenrijk

Fotoreis Winterwonderland, Oostenrijk

15 t/m 20 januari 2019

Ga mee op een winters fotoavontuur naar Oostenrijk! Fotografeer verschillende paardenrassen in de sneeuw, waaronder de Haflinger en geniet van de prachtige omgeving!

Meer informatie

Fotoreis Mandawa, India

Fotoreis Mandawa, India

3 t/m 12 maart 2019

Ga mee op een foto avontuur naar het indrukwekkende India! Fotografeer het prachtige Marwari paard in verschillende situaties en geniet van de bijzondere cultuur!

Meer informatie

Bestel een cadeaubon

Bestel een cadeaubon

Vanaf €10,-

Ben je op zoek naar een geschenk voor iemand die helemaal weg is van paarden en fotografie? Dan is de gift voucher van Horse Photo Experience het allerleukste cadeau om te geven!

Bestel

Reacties van deelnemers:

Een fotoreis van HPE zou ik zeker aanraden! Je komt met een heleboel foto‘s thuis en informatie die je ook echt in de praktijk kunt gebruiken. Daarnaast is het enorm gezellig. Je leert andere mensen kennen die ook een passie hebben voor fotografie! " - Fotoreis Berghof Rod, Duitsland 2015

Lees meer ervaringen van deelnemers