Fotoreizen

Ga mee op een fantastische paarden fotovakantie! Een onvergetelijke ervaring waarbij fotograferen, leren, vakantie en andere leuke activiteiten gecombineerd worden in één reis. Naast de unieke fotomogelijkheden en dat je meer leert over paardenfotografie, is er dus ook tijd om te relaxen, het land te verkennen vanaf de rug van een paard en nog veel meer leuks! Het is een succes om samen met een groep mensen die dezelfde passie en interesse delen een reis te maken en je komt ook nog eens met een mooi resultaat thuis! Deelnemen aan een van onze fotoreizen is een onvergetelijke ervaring.

Fotoreis Winter wonderland, Oostenrijk

Fotoreis Winter wonderland, Oostenrijk

18 t/m 23 januari 2020

Ga mee op een winters fotoavontuur naar Oostenrijk. Fotografeer verschillende paardenrassen in de sneeuw, waaronder de Haflinger en geniet van de prachtige omgeving!

Meer informatie

Fotoreis Magisch Djerba

Fotoreis Magisch Djerba

3 t/m 10 oktober 2020

Ga mee op een fantastische fotoreis naar het magische Djerba en fotografeer prachtige Arabische volbloeden en Berbers op verschillende locaties! Geniet van de zon, de azuurblauwe zee en witte stranden.

Meer informatie

Fotoreis Toscane, Italië

Fotoreis Toscane, Italië

Datum voor 2020 binnenkort bekend

Tijdens deze fotoreis nemen we je mee naar de glooiende heuvels en pittoreske dorpjes van het prachtige Toscane. De fotomogelijkheden zijn hier ten top!

Meer informatie

Fotoreis Mandawa, India

Fotoreis Mandawa, India

Datum voor 2020 binnenkort bekend

Ga mee op een foto avontuur naar het indrukwekkende India. Fotografeer het prachtige Marwari paard in verschillende situaties en geniet van de bijzondere cultuur!

Meer informatie

Fotoreis Avontuurlijk IJsland

Fotoreis Avontuurlijk IJsland

Datum voor 2021 binnenkort bekend

Ga mee op avontuur naar IJsland en fotografeer de IJslandse paarden op verschillende adembenemende locaties. Deze fotoreis bestaat uit een combinatie van rijden en fotografie, een ervaring om niet te vergeten!

Meer informatie

Bestel een cadeaubon

Bestel een cadeaubon

Vanaf €10,-

Ben je op zoek naar een geschenk voor iemand die helemaal weg is van paarden en fotografie? Dan is de gift voucher van Horse Photo Experience het allerleukste cadeau om te geven!

Bestel

Reacties van deelnemers:

Dirk

 De combinatie van paarden, fotografie en vakantie in een zonnig land leek mij heel aantrekkelijk! Ik heb geleerd wat de instellingen zijn voor de camera bij elke specifieke situatie en ook hoe je in photoshop storende objecten kunt verwijderen. De allerleukste fotosessie tijdens deze fotoreis vond ik de fotosessie in de duinen en in de zee!  " - Fotoreis Magisch Djerba 2019

Lees meer reacties van deelnemers