Laat jouw review achter!

Heb jij een online cursus of workshop bij ons gevolgd of ben je mee geweest op een van onze fotoreizen? Wij waarderen het altijd ontzettend als je jouw ervaring met ons deelt! 

We vinden je natuurlijk extra fantastisch als je ook een recensie achterlaat op onze Facebookpagina en Google bedrijfspagina!

 

Enquête:

Enquête
Hoe ben je bij HPE gekomen?
Enkele punten die je zou kunnen benoemen: •Wat jou de aanleiding gaf om je in te schrijven / •Wat je hebt geleerd / •Wat je het leukste onderdeel vond.
Upload een foto die je hebt gemaakt tijdens of naar aanleiding van de online cursus / workshop / fotoreis:
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 33.55MB
De foto kan samen met jouw ervaring gedeeld worden op onze website.
reCAPTCHA

Reacties van deelnemers:

Cecile

 Ik heb mij ingeschreven voor een fotoreis van HPE omdat de combinatie van de prijs, locatie en het fotograferen van paarden heel leuk is opgesteld.

De organisatie was transparant, Lisa en Marlinda leggen alles duidelijk uit en als je toch nog een vraag hebt kun je deze altijd stellen. We werden als deelnemers echt centraal gesteld, ik heb veel geleerd over o.a. het toepassen van de juiste instellingen, het kiezen van de mooiste fotoplekjes door alle tips en evaluaties die we kregen tijdens reis.

Al met al een zeer geslaagde en leerzame reis, leuk in elkaar gezet en leuk om aan deel te nemen! " - Fotoreis Magisch Djerba 2018

Lees meer reacties van deelnemers