Workshops

Leer tijdens onze workshops alles over paardenfotografie! Welke instellingen kun je het beste gebruiken, hoe zet je een paard op zijn mooist op de foto, hoe maak je een blackfoto, waar kun je op letten bij het kiezen van een geschikte achtergrond. Er komt veel aan bod tijdens onze workshops en bij elke workshop leer je weer iets nieuws! Of je nu beginnend of gevorderd bent: onze workshops zijn er voor fotografen op elk niveau, je raakt immers nooit uitgeleerd!

Workshop Zwarte Parels

Workshop Zwarte Parels

13 oktober 2017

Tijdens deze workshop fotografeer je prachtige Friezen in zowel portret als vrije beweging. Daarnaast leer je ook meer over het fotograferen van paarden!

Meer informatie

Workshop Black fotografie

Workshop Black fotografie

Hoe maak je nu een zogenoemde black foto? Een veelgestelde vraag onder fotografen en wij hebben nu dé workshop om te leren hoe je deze foto’s maakt.

Meer informatie

Privé workshop van Lisa Dijk

Privé workshop van Lisa Dijk

Nader overeen te komen

De inhoud van de privé workshop wordt volledig op jouw niveau en wensen afgestemd. Leer precies wat jij te weten wilt komen over paardenfotografie! 

Meer informatie

Bestel een cadeaubon

Bestel een cadeaubon

Vanaf €10,-

Ben je op zoek naar een geschenk voor iemand die helemaal weg is van paarden en fotografie? Dan is de gift voucher van Horse Photo Experience het allerleukste cadeau om te geven!

Bestel

Anne-Wil:

De combinatie van de mooie natuur en prachtige paarden was geweldig. Ik heb heel veel geleerd tijdens de leuke en afwisselende fotoshoots met als resultaat hele mooie foto‘s! " - Fotoreis Djerba, Tunesië 2014

Lees meer ervaringen van deelnemers