Workshops

Leer tijdens onze workshops alles over paardenfotografie! Welke instellingen kun je het beste gebruiken, hoe zet je een paard op zijn mooist op de foto, hoe maak je een blackfoto, waar kun je op letten bij het kiezen van een geschikte achtergrond. Er komt veel aan bod tijdens onze workshops en bij elke workshop leer je weer iets nieuws! Of je nu beginnend of gevorderd bent: onze workshops zijn er voor fotografen op elk niveau, je raakt immers nooit uitgeleerd!

Workshop Basis paardenfotografie

Workshop Basis paardenfotografie

Wil je leren welke instellingen je het beste kunt gebruiken, hoe je mooie portret- en vrije bewegingsfoto’s maakt en nog veel meer? Volg dan de workshop Basis paardenfotografie!

Meer informatie

Workshop Black fotografie

Workshop Black fotografie

Hoe maak je nu een zogenoemde black foto? Een veelgestelde vraag onder fotografen en wij hebben nu dé workshop om te leren hoe je deze foto’s maakt.

Meer informatie

Privé workshop van Lisa Dijk

Privé workshop van Lisa Dijk

Nader overeen te komen

De inhoud van de privé workshop wordt volledig op jouw niveau en wensen afgestemd. Leer precies wat jij te weten wilt komen over paardenfotografie! 

Meer informatie

Bestel een cadeaubon

Bestel een cadeaubon

Vanaf €10,-

Ben je op zoek naar een geschenk voor iemand die helemaal weg is van paarden en fotografie? Dan is de gift voucher van Horse Photo Experience het allerleukste cadeau om te geven!

Bestel

Marjolein:

Het was een leervolle en super gezellige fotoreis! Een mooie aanvulling op je portfolio, je leert de situaties tijdens de fotosessies optimaal toe te passen, een aanrader voor op je bucket list! Lisa & Marlinda, heel erg bedankt voor deze onwijs gave reis en alle goede tips! " - Fotoreis Berghof Rod, Duitsland 2017

Lees meer ervaringen van deelnemers