Fotoreis Mandawa, India

28 februari t/m 9 maart 2018

Ga mee op een foto avontuur naar het indrukwekkende India! Fotografeer het prachtige Marwari paard in verschillende situaties en geniet van de bijzondere cultuur tijdens het wereldberoemde Holi festival!

Je leert meer over het fotograferen van paarden en daarnaast is het ook de ultieme kans om je portfolio uit te breiden. Je komt thuis met een fantastisch resultaat!

Fotografeer het unieke Marwari paard met zonsondergang, in traditioneel tuig van echt goud en zilver, onder beschilderde bogen en meer. De Marwari staat bekend om zijn sierlijk gekrulde oren en vurige karakter en dat is prachtig voor op de foto!Tijdens deze fotoreis verblijf je in een kasteel met een rijke historie. Hier kun je volop genieten van je vakantie. Neem een duik in het zwembad, breng een bezoekje aan de Spa of bekijk de omgeving vanaf de muren van het kasteel.

Een bezoek aan het centrum van Mandawa is ook een aanrader, proef het leven van de lokale bevolking, bekijk de prachtig versierde herenhuizen en neem een kijkje in de tempel.

Ervaren ruiters kunnen ook een rit maken op een echt Marwari paard, voel hun kracht en energie als je de woestijn en de nabijgelegen dorpen verkent en geniet van de omgeving.

Tijdens de fotoreis vindt ook het wereldberoemde Holi festival plaats. Hier viert men de overwinning van het goede op het kwade met dans, zang en het strooien van gekleurd poeder. Kortom, deze reis is een ervaring om nooit te vergeten!


Fotoreis Mandawa, India

Prijs €2395,-* p.p.

*Inclusief €300,- introductiekorting voor deze nieuwe fotoreis.

Duur: 10-daagse reis**
Aankomst India: 28 februari 2018
Vertrek India: 9 maart 2018
**Exclusief 2 reisdagen. Je vertrekt op 27 februari en komt 10 maart weer thuis aan.

Minimum deelnemers: 4
Maximum deelnemers: 8

Vragen? Mail ons

Fotoreis Mandawa, India

Wij zijn Lisa en Marlinda, de reisbegeleiding tijdens deze fotoreis. Als professionele paardenfotografen leren we jou graag om paarden en andere onderwerpen binnen de fotografie beter vast te leggen!

Maria:

 "De paardenfotografie reis naar Portugal was georganiseerd door Lisa en Marlinda van Horse Photo Experience. Het was een super ervaring om zo’n trip te doen, veel geleerd. De dames hadden prachtige locaties en paarden geregeld voor diverse fotoshoots! " - Fotoreis, Portugal 2016

Lees meer ervaringen van deelnemers