Fotoreis Camargue, Zuid-Frankrijk

15 t/m 22 september 2017

Tijdens deze fotoreis nemen wij je mee naar de witte paarden van de zee! Fotografeer de wereldberoemde Camargue paarden in verschillende adembenemende situaties!

Je leert meer over het fotograferen van paarden en daarnaast is het ook de ultieme kans om je portfolio uit te breiden. Je komt thuis met een fantastisch resultaat!

Fotografeer twee spelende hengsten tijdens de zonsopgang, een grote kudde die door het water galoppeert in prachtig avondlicht en zo staan er nog veel meer fantastische fotosessies op de planning!

Tevens nemen wij je tijdens deze fotoreis mee naar de Flamingo’s die volop in het nationale park te vinden zijn. Met een beetje geluk kom je ook thuis met foto’s van de bever, zilverreiger, de Taureaux runderen en vele andere dieren die in dit gebied leven. Zo maak je kennis met al het moois dat de Camargue te bieden heeft!

Ga mee op een buitenrit en verken het prachtige moerasgebied vanaf de rug van een echt Camargue paard; een bijzondere ervaring! Rij je liever niet op een paard, maar wil je toch de omgeving verkennen? Dan kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de huifkar!

Verder is een bezoek aan de steden Nîmes en Arles een echte aanrader. In deze historische stadscentra vind je meerdere unieke monumentale panden, waaronder Amphitheaters. Beide steden staan dan ook wel bekend als “klein Rome”. Op zaterdag is er ook de grote markt in Arles die zeker een bezoek waard is.

Geniet van de omgeving, verblijfslocatie, de mooie paarden en prachtige foto- en leermomenten tijdens deze fotoreis naar de Camargue in Zuid-Frankrijk. Boek nu en maak de foto’s waar je al zo lang van droomt!

Fotoreis Camargue, Zuid-Frankrijk

Prijs €1995,- p.p.

Normaal €2295,- je ontvangt €300 introductiekorting als je voor 15 juli 2017 boekt.

Duur: 8-daagse reis
Aankomst: 15 september 2017
Vertrek: 22 september 2017

Minimum deelnemers: 4
Maximum deelnemers: 7

Boek nu

Fotoreis Camargue, Zuid-Frankrijk

Lisa en Marlinda zijn de professionele reisbegeleiding tijdens deze fotoreis. Met hun jarenlange ervaring leren ze jou o.a. alles over het fotograferen van paarden!

Reacties van deelnemers:

Een fotoreis van HPE zou ik zeker aanraden! Je komt met een heleboel foto‘s thuis en informatie die je ook echt in de praktijk kunt gebruiken. Daarnaast is het enorm gezellig. Je leert andere mensen kennen die ook een passie hebben voor fotografie! " - Demi

Lees meer reacties van deelnemers