Fotoreis Berghof Rod, Duitsland

Binnenkort datum voor 2018 bekend

Tijdens deze zomerse fotoreis krijg jij de kans om verschillende paardenrassen te fotograferen, waaronder de Schwarzwälder Fuchs en de Paso Peruano!

Deze fotoreis staat in het teken van veel variatie in een prachtige omgeving. Verblijf in een van de gezellige appartementen boven de stallen en leer meer over het fotograferen van paarden!

We beginnen de fotoreis met een korte theoretische workshop, die afgestemd wordt op wat jij en andere deelnemers graag willen leren. Verder staat de reis helemaal in het teken van prachtige fotomomenten en ook is er een les in fotobewerking.

Fotografeer de indrukwekkende Schwarzwälder Fuchs, de elegante Paso Peruano en nog veel meer prachtige paarden tijdens deze fotoreis naar Duitsland. Of je nu beginnend of gevorderd fotograaf bent, deze reis mag je niet missen!

Fotoreis Berghof Rod, Duitsland

Prijs €795,- p.p.

Duur: 6-daagse reis
Aankomst: Binnenkort bekend
Vertrek: Binnenkort bekend

Minimum deelnemers: 4
Maximum deelnemers: 8

Houd mij op de hoogte

Fotoreis Berghof Rod, Duitsland

Wij zijn Lisa en Marlinda, de reisbegeleiding tijdens deze fotoreis. Als professionele paardenfotografen leren we jou graag om paarden en andere onderwerpen binnen de fotografie beter vast te leggen!

Marjolein:

 "Het was een leervolle en super gezellige fotoreis! Een mooie aanvulling op je portfolio, je leert de situaties tijdens de fotosessies optimaal toe te passen, een aanrader voor op je bucket list! Lisa & Marlinda, heel erg bedankt voor deze onwijs gave reis en alle goede tips! " - Fotoreis Berghof Rod, Duitsland 2017

Lees meer ervaringen van deelnemers