Fotoreis Berghof Rod, Duitsland

3 t/m 7 augustus 2017

Tijdens deze zomerse fotoreis krijg jij de kans om verschillende paardenrassen te fotograferen, waaronder de Schwarzwälder Fuchs en de Paso Peruano!

Deze fotoreis staat in het teken van veel variatie in een prachtige omgeving. Verblijf in een van de gezellige appartementen boven de stallen en leer meer over het fotograferen van paarden!

We beginnen de fotoreis met een korte theoretische workshop, die afgestemd wordt op wat jij en andere deelnemers graag willen leren. Verder staat de reis helemaal in het teken van prachtige fotomomenten en ook is er een les in fotobewerking.

Fotografeer de indrukwekkende Schwarzwälder Fuchs, de elegante Paso Peruano en nog veel meer prachtige paarden tijdens deze fotoreis naar Duitsland. Of je nu beginnend of gevorderd fotograaf bent, deze reis mag je niet missen!

Fotoreis Berghof Rod, Duitsland

Prijs €795,- p.p.

Duur: 5-daagse reis
Aankomst: 3 augustus 2017
Vertrek: 7 augustus 2017

Minimum deelnemers: 4
Maximum deelnemers: 7

Boek nu

Fotoreis Berghof Rod, Duitsland

Wij zijn Lisa en Marlinda, de reisbegeleiding tijdens deze fotoreis. Als professionele paardenfotografen leren we jou graag om paarden en andere onderwerpen binnen de fotografie beter vast te leggen!

Reacties van deelnemers:

Een fotoreis van HPE zou ik zeker aanraden! Je komt met een heleboel foto‘s thuis en informatie die je ook echt in de praktijk kunt gebruiken. Daarnaast is het enorm gezellig. Je leert andere mensen kennen die ook een passie hebben voor fotografie! " - Demi

Lees meer reacties van deelnemers