Fotoreizen

Ga mee op een fantastische paarden fotovakantie! Een onvergetelijke ervaring waarbij fotograferen, leren, vakantie en andere activiteiten gecombineerd worden in één reis. Naast dat je meer leert over paardenfotografie, is er dus ook tijd om te relaxen, het land te verkennen vanaf de rug van een paard en nog veel meer leuks! Tevens is het een succes om samen met een groep mensen die dezelfde passie en interesse delen een reis te maken en je komt ook nog eens met een mooi resultaat thuis! Deelnemen aan een fotoreis van HPE is een onvergetelijke ervaring!

Berghof Rod, Duitsland

Berghof Rod, Duitsland

3 t/m 7 augustus 2017

Tijdens deze zomerse fotoreis krijg jij de kans om verschillende paardenrassen te fotograferen, waaronder de Schwarzwälder Fuchs en de Paso Peruano!

Meer informatie

Camargue, Zuid-Frankrijk

Camargue, Zuid-Frankrijk

15 t/m 22 september 2017

Op deze fotoreis nemen wij je mee naar de witte paarden van de zee! Fotografeer de wereldberoemde Camargue paarden in verschillende adembenemende situaties!

Meer informatie

Reacties van deelnemers:

Ik zou iedereen die meer wil leren over paardenfotografie of gewoon mooie foto‘s op een andere locatie wilt maken een fotoreis van HPE aanraden. Lisa & Marlinda zijn zeer aardige dames die met raad & daad bijstaan met tips & dingen waar je over struikelt. Kortom zeker de moeite waard! " - Lieselotte

Lees meer ervaringen van deelnemers