Fotoreizen

Ga mee op een fantastische paarden fotovakantie! Een onvergetelijke ervaring waarbij fotograferen, leren, vakantie en andere activiteiten gecombineerd worden in één reis. Naast dat je meer leert over paardenfotografie, is er dus ook tijd om te relaxen, het land te verkennen vanaf de rug van een paard en nog veel meer leuks! Tevens is het een succes om samen met een groep mensen die dezelfde passie en interesse delen een reis te maken en je komt ook nog eens met een mooi resultaat thuis! Deelnemen aan een fotoreis van HPE is een onvergetelijke ervaring!

Fotoreis Magisch Djerba

Fotoreis Magisch Djerba

10 t/m 17 november 2018

Ga mee op een fantastische fotoreis naar het magische Djerba en fotografeer prachtige Arabische volbloeden en Berbers op verschillende locaties! Geniet van de zon, de azuurblauwe zee en parelwitte stranden.

Meer informatie

Fotoreis Mandawa, India

Fotoreis Mandawa, India

Binnenkort datum voor 2019 bekend

Ga mee op een foto avontuur naar het indrukwekkende India! Fotografeer het prachtige Marwari paard in verschillende situaties en geniet van de bijzondere cultuur tijdens het wereldberoemde Holi festival!

Meer informatie

Bestel een cadeaubon

Bestel een cadeaubon

Vanaf €10,-

Ben je op zoek naar een geschenk voor iemand die helemaal weg is van paarden en fotografie? Dan is de gift voucher van Horse Photo Experience het allerleukste cadeau om te geven!

Bestel

Lieselotte:

Ik zou iedereen die meer wil leren over paardenfotografie of gewoon mooie foto‘s op een andere locatie wilt maken een fotoreis van HPE aanraden. Lisa & Marlinda zijn zeer aardige dames die met raad & daad bijstaan met tips & dingen waar je over struikelt. Kortom zeker de moeite waard! " - Fotoreis Berghof Rod, Duitsland 2016

Lees meer ervaringen van deelnemers