Fotoreizen

Ga mee op een fantastische paarden fotovakantie! Een onvergetelijke ervaring waarbij fotograferen, leren, vakantie en andere activiteiten gecombineerd worden in één reis. Naast dat je meer leert over paardenfotografie, is er dus ook tijd om te relaxen, het land te verkennen vanaf de rug van een paard en nog veel meer leuks! Tevens is het een succes om samen met een groep mensen die dezelfde passie en interesse delen een reis te maken en je komt ook nog eens met een mooi resultaat thuis! Deelnemen aan een fotoreis van HPE is een onvergetelijke ervaring!

Mandawa, India

Mandawa, India

28 februari t/m 9 maart 2018

Ga mee op een foto avontuur naar het indrukwekkende India! Fotografeer het prachtige Marwari paard in verschillende situaties en geniet van de bijzondere cultuur tijdens het wereldberoemde Holi festival!

Meer informatie

Berghof Rod, Duitsland

Berghof Rod, Duitsland

Binnenkort datum voor 2018 bekend

Tijdens deze zomerse fotoreis krijg jij de kans om verschillende paardenrassen te fotograferen, waaronder de Schwarzwälder Fuchs en de Paso Peruano!

Meer informatie

Bestel een cadeaubon

Bestel een cadeaubon

Vanaf €10,-

Ben je op zoek naar een geschenk voor iemand die helemaal weg is van paarden en fotografie? Dan is de gift voucher van Horse Photo Experience het allerleukste cadeau om te geven!

Bestel

Carlijn:

Net gisteravond teruggekomen van de fotoreis in Duitsland! Echt een aanrader, super mooie plek, heerlijk eten, mooie paarden en omgeving, goed georganiseerd en gezellig gehad met de groep. Veel geleerd en kan nu nagenieten van hele gave foto's! Ja, echt volop genoten!!!! Super bedankt Lisa en Marlinda! " - Fotoreis Berghof Rod, Duitsland 2017

Lees meer ervaringen van deelnemers